NieuweMobiel.NL geïnterviewd door RTL Nieuws over Nokia


11 februari 2011 is een dag die de geschiedenisboeken in zal gaan. Niet alleen omdat president Moebarak zijn ambt als leider van Egypte neerlegde, maar ook omdat Nokia afscheid neemt van Symbian als belangrijkste OS.

Martijn Rodenboog, de oprichter van NieuweMobiel.NL, werd door RTL Nieuws gevraagd om commentaar te geven op de veranderingen binnen Nokia. Ondanks het grote nieuws over het terugtreden van Hosni Moebarak, wist het item toch het nieuws van half 8 te halen. Je kunt de uitzending inmiddels terugkijken op de website van RTL. Het item over Nokia en Windows Phone 7 begint op 18:26. Wil je de persconferentie van Nokia en Microsoft terug zien, dan kan dat in de video hieronder:

Aandeel daalt

Ondertussen komen de eerste reacties op het verbond tussen de Finse mobieltjesfabrikant en de Amerikaanse softwarereus naar buiten. Die zijn niet onverdeeld positief. De koers van Nokia op de aandelenbeurs daalde licht. Beleggers hebben er tot op heden weinig vertrouwen in dat het partnerschap de marktpositie van Nokia zal verbeteren.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel