RTL Nieuws interviewt NieuweMobiel.NL


In de uitzending van het RTL Nieuws van half acht werd tijdens een item over Nokia ons gevraagd naar de reden van het stagnerend succes van het bekende Finse merk.

De uitzending van woensdag 25 augustus illustreert goed dat het merk Nokia onder jongeren niet meer zo populair en hip is als vroeger. Veel geïnterviewden noemen het merk niet innovatief genoeg en ietwat saai. Tijd voor verandering en dat probeert Nokia te brengen in de vorm van de nieuwe Nokia N8. Wij waren aanwezig tijdens de officiële productaankondiging en speelden met wat Nokia's verlosser moet worden; de N8 multimediaphone. Maar of het genoeg is om het toenemende succes van de iPhone en BlackBerry een halt toe te roepen?

NieuweMobiel.NL in het RTL Nieuws van half acht

Het volledige item is terug te bekijken via de website van het RTL Nieuws.

Over RTL Nieuws

Het RTL Nieuws is één van RTL's populairste en best bekeken televisieprogramma's. Het programma is al sinds 1989 meerdere malen per dag op TV. De uitzending van half acht is de belangrijkste uitzending van het RTL Nieuws en behoort inmiddels tot Nederland's best bekeken televisieprogramma's.Praat mee over dit artikel