NieuweMobiel.NL wenst je een gelukkig en mobiel 2012!

· 4 reacties


Het was een roerig jaar waarin ons helaas veel mensen ontvallen zijn, talloze patentzaken zijn uitgevochten, onverwachte overnames zijn gepleegd en storingen voor veel overlast zorgden. Desondanks blijven we positief en wensen je het allerbeste voor 2012.

Bovendien was het een jaar met maar liefst 210 nieuwe telefoons, 33 productreviews, 1.280 ingediende gebruikerservaringen, 1.183 reacties, 1.056 door ons geschreven nieuwsberichten en 9.586 allerlaagste toestelprijzen van in totaal 40 webshops.

Er staat ons ook in 2012 veel te wachten. Nieuwe modellen, vormgevingen en technieken zullen ons komend jaar verbluffen. Marktleiders maken plaats voor nieuwe innovators of verstevigen hun toppositie door verrassende concepten. Wij gaan er voor zorgen dat NieuweMobiel.NL de beste plek is om op de hoogte te blijven van alle nieuwe mobiele telefoons en tablets.

Jouw wens = onze doelstelling

Onze doelstelling voor 2012 is eenvoudig; de grootste en beste vergelijkingssite voor mobiele telefoons te blijven. We willen je hierin niet teleurstellen. De komende tijd gaan we enkele wijzigingen doorvoeren die hiervoor moeten zorgen. Jouw mening is belangrijk voor ons. Mocht je goede ideeën, tips of suggesties voor ons hebben dan horen we dat meer dan graag.

Voor nu een bijzonder fijne nieuwjaarsdag gewenst en veel geluk, voorspoed en bovenal gezondheid voor 2012!


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel