LG komt met robuuste X4+ en LG Pay


LG heeft zojuist stilletjes de X4+ aangekondigd; een mid-range telefoon met robuuste behuizing en LG Pay. Dat klinkt als een unieke 'first of a kind' voor het Zuid-Koreaanse merk maar zo eenvoudig is het niet.

In tegenstelling tot veel andere media beweren is de X4+ namelijk niet LG's eerste robuuste telefoon met het zogenaamde MIL-STD 810G specificatie. De LG V20 beschikte daar namelijk ook al over. Wel is het toestel de eerste die standaard met LG Pay is uitgerust. De dienst was al wel mondjesmaat en slechts in enkele landen beschikbaar voor de G6. Naast een robuuste behuizing en LG Pay komt de LG X4+ met een ingebouwde 32-bits DAC voor beter geluid.

LG X4+
Robuuste X4+

Verder is het toestel uitgerust met 5,3 inch HD-scherm, Snapdragon 425-processor met 2 GB RAM-geheugen en 32 GB opslag. De batterij telt 3000 mAh en opladen gaat via een USB-C poort.. Qua camera's zit er achterop een 13 megapixel camera, voorop een 5 megapixel exemplaar met 100º groothoeklens. LG rust de X4+ standaard uit met Android 7.0 Nougat wat inmiddels alweer een flink verouderde versie is. Het is gezien het vrij eenvoudige karakter nog maar de vraag of LG de X4+ hier ook uit gaat brengen. Als het dat wel doet verwacht hem in de kleuren Moroccan Blue en Lavender Violet.


Prijsvergelijker LG X4+

Toon alle aanbiedingen van de LG X4+


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel