BlackBerry komt met bronzen KEYone met Dual SIM


BlackBerry heeft duidelijk haar gouden plek op de smartphonemarkt moeten afstaan. Ook voor het zilver komt het niet meer in aanmerking en dus schikken ze met brons. Tijdens de CES toonde het Canadese bedrijf de KEYone Bronze Edition.

Nu heeft BlackBerry al eens eerder een uitvoering van de KEYone uitgebracht; namelijk de Black Edition. Die beschikte over iets meer werkgeheugen. Het verschil met deze gebronsde uitvoering is dat de geheugenkaartslot is ingewisseld voor een tweede sim-slot. Dat maakt weliswaar van de KEYone een dual-sim telefoon, maar wel één met 'slechts' 64 GB aan vast opslaggeheugen. Trek daar nog de ruimte van het besturingssysteem van af en je houdt als drukke wereldreiziger wel erg weinig over.

BlackBerry KEYone Bronze Edition
De BlackBerry KEYone Bronze Edition

Het is nog even onduidelijk waar we straks de BlackBerry KEYone Bronze Edition kunnen kopen. BlackBerry heeft daarvoor namelijk enkele specifieke regio's in gedachten. Met name waar relatief veel Dual SIM-telefoons verkocht worden. In de reden wordt Nederland hier niet mee bedoeld. Dat weerhoudt Nederlandse webshops er echter niet van om toch exemplaren te importeren. We sluiten niet uit dat we daarom de bronzen uitvoering hier toch te koop zien staan. Prijzen maakte BlackBerry niet bekend, behalve dat hij ergens in het eerste kwartaal van 2018 te koop zal zijn. We houden het voor je in de gaten als we hem hier aantreffen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel