Geruchten over volledig metalen Samsung Galaxy S6 laaien op


Samsung past al een tijdje metaal toe in haar nieuwe Galaxy-telefoons de Alpha en A-serie maar die hadden tot op heden nog wel een achterkantje van plastic. Mogelijk past Samsung voor de Galaxy S6 een volledig metalen uiterlijk toe.

Want er is een foto opgedoken van een metalen behuizing. Onduidelijk is of deze daadwerkelijk voor de opvolger van de Galaxy S5 bestemd is, de bron lijkt er vrij zeker over. Enig probleem lijkt de verklaring van de grote hoeveelheid uitsparingen. Natuurlijk is daar één voor de camera en bijbehorende flitser en mogelijk is er nog een extra uitsparing voor de diverse antennes.

Samsung Galaxy S6 metal

Samsung heeft weinig ervaring met metalen Galaxy-telefoons. Momenteel loopt het ook tegen diverse problemen aan bij de fabricage van de Galaxy A5 en A3; één van de eerste metalen Galaxy's. Hierdoor zijn beide modellen al diverse malen uitgesteld en slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Toch ziet Samsung de metalen Galaxy's als antwoord op haar teruglopende marktaandeel. Afgelopen jaar ging veel daarvan naar nieuwkomer Xiaomi die momenteel met betaalbare premium telefoons hoge ogen gooit.

Bron: NoWhereElse.fr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel