Mogelijke screenshots Windows 10 voor telefoons laten doorzichtige tiles zien


Het is al aangekondigd en er zijn zelfs al werkbare beta's vrijgegeven, maar hoe Windows 10 er op een mobiele telefoon uit komt te zien is nog onduidelijk. Mogelijk zijn dit zelfs de allereerste afbeeldingen. Met een duidelijk vernieuwd startscherm.

Was het al mogelijk om een achtergrond-afbeelding te kiezen voor Windows Phone. Aanwezige Tiles wisselden dan hun achtergrondkleur in voor die afbeelding. Het ziet er leuk en vernieuwend uit maar het is soms ook wat onduidelijk en rommelig. Bij Windows 10 voor telefoons gaat het duidelijk anders. Het scherm krijgt daadwerkelijk de afbeelding als achtergrond en de Live Tiles worden transparant.

Windows 10 for phones

Ook nieuw is dat de achtergrondafbeelding getoond wordt in de lijst met geïnstalleerde apps (app drawer). Momenteel is die lijst nog zwart of wit van achtergrond. Toch vertellen de hier getoonde afbeelding ons nog niet echt veel over Windows 10 voor telefoons. Het wachten is op het speciale Windows 10-event dat Microsoft voor 21 januari gepland heeft. Dan worden meer details verwacht.

Bron: Windows Phone Italy


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel