HTC en Under Armour onthullen drietal wearables


HTC en Under Armour hebben tijdens de CES hun eerste gezamenlijke wearables onthuld. Het UA HealthBox systeem bestaat uit wearables zoals de UA Polsband, UA Hartslagband en UA Weegschaal.

De UA Polsband lijkt wel wat op de vorig jaar aangekondigde Grip die uiteindelijk na vele malen uitstel werd geannuleerd. Het polsbandje beschikt over een beeldscherm en monitort naast je dagelijkse activiteiten ook je slaappatroon. Ook kan de UA Polsband dienst doen als fitnesstracker, zo is er een speciale workout-modus. Een geïntegreerde hartslagsensor ontbreekt, daarvoor heb je een UA Hartslagband nodig. Als beiden gekoppeld zijn dan verschijnt op de UA Polsband een LED-notificatie.

HTC UA Polsband
De UA Polsband

Naast de UA Polsband en UA Hartslagband kwam HTC ook met de UA Weegschaal. Informatie hiervan kan via de UA Record-app inzichtelijk gemaakt worden. Deze app heb je ook bij de UA Polsband en UA Hartslagband nodig en is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. Het duurt nog wel even voordat al deze wearables in Nederland verkrijgbaar zijn. HTC houdt het voorlopig op "in de loop van 2016". Amerikanen kunnen al wel vanaf 22 januari de wearables van HTC en Under Armour kopen. Prijzen werden niet bekend gemaakt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel