Huawei Lady Watch Jewel en Elegant


Geheel volgens verwachting heeft Huawei tijdens de CES-beurs een vrouwelijke variant uitgebracht van de Huawei Watch. Onder de naam Lady Watch Jewel en Elegant moeten deze horloges de vrouwelijke pols aanspreken.

Huawei houdt er vooralsnog twee namen op na voor hetzelfde horloge; Lady Watch en Watch met de toevoeging Jewel of Elegant. Mogelijk wordt in sommige markten zoals Nederland die eerste gebruikt. De Lady Watch kent net als de Huawei Watch een rond scherm maar deze is nu rijkelijk versierd met 68 Swarovski Zirconia-stenen. De Elegant-uitvoering is een stuk minder opzichtig en kent een gekarteld patroon rondom een behuizing van roségoud.

Huawei Lady Watch Jewel en Elegant
De Lady Watch Jewel en Elegant

Naast een fraai versierde behuizing kent de Huawei Lady Watch ook een aantal opties voor de bandjes. Zo zijn er twee bandjes van Italiaans leer in de kleuren Pearl White en Sapphire Blue. Huawei levert standaard enkele watchfaces mee die aansluiten op het uiterlijke ontwerp. Verder komen de horloges qua specificaties overeen met de eerder aangekondigde Huawei Watch. Hierdoor beschik je tevens over een hartslagmeter en uitgebreide fitness track-mogelijkheden. Huawei brengt de Lady Watch eerst uit in een twintigtal landen waaronder Nederland. Daarmee Verwacht dus een Huawei Lady Watch vanaf maart 2016 om je pols te hebben. Prijzen beginnen bij 499 dollar of omgerekend 465 euro.Praat mee over dit artikel