Apple past uiterlijk iOS 7.1 aan


Apple heeft inmiddels alweer de derde beta uitgebracht van iOS 7.1. Voordat de versie wordt losgelaten op het grote publiek wordt er uitvoerig getest. Meest opvallende verandering? Het licht gewijzigde uiterlijk.

iOS 7 was de grootste update voor iOS sinds het uitkomen ervan. Qua uiterlijk dan. Vrijwel alles ging op de schop en dat leverde hier en daar wat vreemde situaties op. Er was ook veel inconsistentie te bespeuren. Het leverde Apple relatief veel kritiek op, kritiek die ze met iOS 7.1 één voor één de mond gaan snoeren. Een preview.

iOS 7.1 beta changes
Veranderingen over de beta-versies van iOS 7.1

Links zien we we de eerste beta, uiterst rechts de meest recente beta. Er is goed te zien dat onduidelijke knoppen eerst zijn omgezet in duidelijker knoppen om uiteindelijk in ronde knoppen te belanden.

iOS 7.1 beta keyboard
Huidig toetsenbord links, iOS 7.1 beta rechts

Gebruikers melden ook dat de fel-groene icoontjes voor onder meer bellen en berichten wat donkerder zijn geworden. De nieuwe kleur is wat vriendelijker voor het oog. Daarnaast krijgt het toetsenbord een kleine makeover. Het lettertype is iets dikker en de shift en backspace-knop springen er beter uit door contrastverschillen. Volgens geruchten moeten we nog even wachten voordat je iOS 7.1 op je iPhone kunt draaien. Een aankondiging volgt wellicht pas in maart.

Bron: @Sentry_NC en MacRumors.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel