Microsoft: Windows Phone verslaat iPhone in 24 landen


Omdat Microsoft niets op de CES-beurs aankondigt moet het iets anders verzinnen om aandacht te krijgen. Een verklaring waarin staat dat Windows Phone de iPhone verslaat in 24 verschillende markten bijvoorbeeld.

Onder de landen voor de hand liggende zoals Finland, thuisland van het inmiddels overgenomen Nokia. Maar ook Italië, Polen en Griekenland staan op het lijstje. Grote landen zoals India en Colombia hebben zich inmiddels ook overgegeven aan Microsoft. Het lijstje wordt verder gedomineerd door opkomende markten. Landen waar de inkomens relatief laag zijn en mensen massaal een Lumia 520 aanschaffen zo lijkt. Dat toestel domineert de Windows Phone-verkooplijsten.

Nokia Lumia 520
Iedereen aan de Lumia 520

Van de meeste van de hierboven genoemde landen is Windows Phone overigens niet de grootste. Die eer is weggelegd aan Android. Daar lijkt Microsoft zich weinig van aan te trekken, zij zijn allang blij dat ze eindelijk een manier hebben gevonden om Apple's iPhone te verslaan. Microsoft besluit met te vermelden dat het Windows Phone-platform in 14 landen op de tweede plek staat.

Via: Neowin.net


Prijsvergelijker Nokia Lumia 520

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 520


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel