Hoogstwaarschijnlijk neppe afbeelding Samsung Galaxy S IV circuleert


Natuurlijk is Samsung bezig met de opvolger van de Galaxy S III, grote kans zelfs dat het ontwerp ervan op hoofdlijnen vaststaat. Kleine kans alleen dat dit hem is.

Toch zul je de komende tijd deze afbeelding veelvuldig op het internet voorbij zien komen. Waarom? Omdat het nieuws is, omdat iedereen het wil melden en omdat nieuws over de opvolger van de Galaxy S III bezoekers trekt. En wij zijn daar niet anders in, behalve dan dat we je niet wijs gaan maken dat dit de Galaxy S IV is.

Samsung Galaxy S IV
Samsung Galaxy S IV? Dacht het niet

Wij verdenken de bron ervan om komkommertijd in aanloop naar CES te vullen met non-nieuws. En wat werkt beter dan spyshots? En als je nog steeds denkt dat er een hele kleine mogelijkheid bestaat dat het hem dan toch is; vraag jezelf dan af waarom iemand een foto van een beeldscherm maakt en niet even de afbeelding copy/paste? Bovendien lijkt het plaatje verdacht veel op een render die eerder van de Galaxy Note II opdook. Verder staat het scherm op alle persfoto's van Samsung-telefoons gewoon aan. En tot slot is de kans dat de S4 niet over een homeknop beschikt nagenoeg nul.

Waarom we dan 'hoogstwaarschijnlijk' in de titel hebben staan? Omdat totdat Samsung de Galaxy S IV aankondigt niets zeker is. Zelfs de schets die wij hier zojuist hebben getekend zou de nieuwe Galaxy S4 kunnen zijn.

Bron: SamMobile


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel