Sony Ericsson Xperia pro reviews


Lees hier Sony Ericsson Xperia pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson Xperia pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,4
4 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Sony Ericsson Xperia pro review”

NieuweMobiel.NL ·

  • Bouwkwaliteit
  • Toetsenbord
  • e-mail
  • Uiterlijk
  • Beeldscherm

Soms moeten we erg lang wachten tot een telefoon verkrijgbaar wordt terwijl deze al lang officieel is aangekondigd. Meestal komt dat omdat we overgeleverd zijn aan de nukken van een fabrikant. In zeldzame gevallen gooit moeder natuur roet in het eten. Dat is het geval met de Sony Ericsson Xperia Pro. Dit toestel werd begin dit jaar al aangekondigd op het Mobile World Congress, maar door de nasleep van de tsunami in Japan moest Sony Ericsson de levering voor langere tijd uitstellen. Inmiddels begint het toestel bij verschillende leveranciers langzaamaan op te duiken en hebben wij de kans om hem te testen.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Sony Ericsson Xperia pro review


Richard de Vries ·

Heel gelukkig met dit toestel. Heel fijn om een smartphone met toetsenbord te hebben! Dit is op dit moment het beste op de markt in deze categorie.

0 0

r_h ·

Een 1Ghz android telefoon met slide-out qwerty voor zo weinig los is een fantastische aanbieding. Het toetsenbord is een van de voornaamste pluspunten van dit toestel, voor mensen die veel berichten sturen of lappen tekst willen typen is dit echt een uitkomst. Het is in vergelijking met de meeste andere beschikbare toetsenborden ook zeker een van de beste. Qua vormgeving is het ook een mooi toestel, met als enige serieuze minpunt dat er aan de voorkant van het toestel nogal wat onbenutte ruimte over is. Het scherm had met andere woorden wel iets groter gemogen. Tweede grote pluspunt is de diepe facebookintegratie, waarbij, mocht je dit willen, al je facebook events, verjaardagen etc. in een keer in je google calendar geimporteerd worden. Ook de updates van je vrienden komen in beeld als je hun contactgegevens opzoekt, dus je weet precies de laatste nieuwtjes voor je hen belt. De batterijduur is ook opvallend goed, in mijn ervaring haal ik er net twee dagen mee, maar dan heb ik wel de backlight van het scherm uit (is ook niet nodig, misschien in de zomer weer). Het toestel is in vergelijking met de galaxy s2 die ik eerder had wel wat trager, niet verschrikkelijk, maar je moet af en toe een beetje lag voor lief nemen. Verder is de camera voor foto's echt onder de maat, video's zijn echter prima. Ondanks de minpunten, en zeker met de huidige prijzen een toestel om heel blij van te worden.

0 0

cihan ·

ik heb hem pas gekocht beste android gsm op dit moment enige - punt is batterij het gaat ongeveer 37 uur mee maar er is wel een oplossing voor mugen power batterijen via google zoeken daar kan je bestellen exdentend batterijen

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven