Samsung Galaxy S4 i9505 reviews


Lees hier Samsung Galaxy S4 i9505 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S4 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung i9505 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,5
6 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews

“Dé telefoon om in 2013 te verslaan”

·

  • Snelheid
  • Hoge resolutie AMOLED-display
  • Ondanks plastic toch kwalitatief gevoel
  • Soms wat onzinnige features

De Samsung Galaxy S4 werd op 15 maart tijdens een volgepakt event in Radio City Music Hall in New York aangekondigd. Samsung deed dit niet alleen op een nieuwe manier, het pakte groots uit met een Broadway-achtige show met acteurs, dansers en zangers. Nu de stof is neergedaald wordt het tijd om rustig eens goed naar dit nieuwe toestel te kijken. Daar is alle reden voor want van diens voorganger gingen er al ruim 50 miljoen exemplaren van over de toonbank. En Samsung is niet van plan om het met deze S4 rustig aan te gaan doen. Je gaat, of je dat leuk vindt of niet, nog heel erg veel van dit toestel zien. Enerzijds omdat Samsung erg veel promotie heeft ingekocht maar ook omdat veel mensen hem gaan kopen.


Michael Georg Groenendijk ·

Perfecte telefoon om te hebben
zilver verf bladert af, camera is best gaar
verder presteert s4 goed

ik ga nu voor de s6 edge

0 0

Tatiana ·

Heel lang getwijfeld om over te stappen van Apple naar Samsung, puur voor android. Uiteindelijk toch gedaan omdat het bij IOS toch maar een beetje op een laag pitje bleef hangen. 1ste week spijt gehad omdat ik het heel erg wennen vond na 4 jaar een Iphone te hebben gehad. Naarmate ik eraan ben gaan wennen wil ik niks anders. Wat een toestel! Prachtige design, heel snel, accu kan wel iets beter maar wat is android toch geweldig!!! Geen seconde meer spijt gehad!!!!

0 0

Roel ·

Wat een prachtig en razendsnel toestel! Na de Galaxy Advance een hele verbetering! Alles gaat vloeiend, het scherm is kraakhelder en de batterij valt niet tegen.

0 0

Ramon ·

Weinig verschil met de S3, heel erg veel spijt van de aanschaf. Al die functies zijn leuk en aardig, maar ze werken niet eens goed. Stop ze dan niet in het toestel. Ik heb al verschillende beschadigingen op het toestel en ik ga er altijd zuinig mee om. Nee, geen aanrader. Zeker als je een S3 hebt, is het zeker geen update waardig.

0 0

aydemir mustafa ·

Top toestel zeer mooi beeld snelheid internet

niet veel verschil met s3 baterij gaat flink mee
ben zeer tevreden

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven