Pebble Time Steel reviews


Lees hier Pebble Time Steel reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Time Steel vindt en maak kans op € 50. Is dit een handige smartwatch of zijn er betere op de markt? Vul het formulier in en laat je eigen Pebble Time Steel review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,4
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Van marktleider naar underdog naar vernieuwer”

·

  • Kleurenscherm
  • Lange accuduur
  • Onbeperkt apps laden
  • Stijlvoller vormgegeven
  • Zelf te verwisselen bandjes
  • Lage resolutie-scherm
  • Contrast blijft achter
  • iOS-gebruikers missen functies

Reviews over smartwatches hebben we hier op NieuweMobiel.NL nog niet gehad maar deze productcategorie wordt wel steeds populairder. En laat ons daarom beginnen met een uitvoerige bespreking van de Pebble Time Steel. Eigenlijk is Pebble de uitvinder van de moderne smartwatch; een productcategorie die zich nog moet bewijzen. Niet iedereen is overtuigd van het nut van een slim horloge en het hebben van een extra apparaat dat continu om aandacht vraagt.


Martijn ·

Misschien een tikkeltje duur (vooral in vergelijking met Android Wear-horloges) en ook het scherm is in vergelijking met andere smartwatches wat aan de kleine kant. Staat weer tegenover dat het scherm altijd aan is en de batterij ruim een week meegaat. Dat alleen al is in de praktijk zo enorm handig. Had voorheen de Pebble Steel maar die is nu ingeruild voor deze Time Steel. Handig is de mogelijkheid om zelf 22mm bandjes te plaatsen. Dat maakt hem zoveel persoonlijker. Gewoon een bandje van internet bestellen en wisselen maar. Direct een ander gezicht. Het scherm is ditmaal licht gebogen en de afwerking is subliem. Iedereen zegt tot nu toe dat ze hem prachtig vinden en ik kan ze geen ongelijk geven. De tijdlijn is slim bedacht al moeten er nog flink wat apps komen om daarop in te haken. Pas dan wordt het wat. Animaties zijn echt briljant, word je telkens vrolijk van als je hem bediend. Oplaadkabeltje is ook stukken verbeterd. Alleen de knopjes lijken wat meer speling te hebben dan bij de Steel. Dat is jammer maar mag verder geen naam hebben. Helderheid in het donker blijft een dingetje, vooral nu het kleur is en soms wat lastig te onderscheiden is. De backlight helpt dan enorm als slurpt die wel batterij.

1 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven