Nokia Lumia 920 reviews


Lees hier Nokia Lumia 920 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Lumia 920 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 920 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,5
3 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Koning van Windows Phone 8?”

NieuweMobiel.NL ·

  • Ongeëvenaarde camera
  • Gratis muziek en navigatie
  • Opvallend design
  • Windows Phone 8
  • Te warme camerakleuren
  • Tikkeltje zwaar

Voor ons ligt de Nokia Lumia 920. We mogen wel zeggen Nokia's eerste Windows Phone die mee kan met de top en meedingt naar de prijzen. Het is echter niet Nokia's eerste Windows Phone, verre van zelfs. Toch was de Lumia 800 een maatje te klein en de Lumia 900 meer van hetzelfde in een te ruim uitgevallen jasje. Het lag niet aan Nokia alleen dat het de concurrentie niet kon bijbenen.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Nokia Lumia 920 review


Sjoerd ·

Mooi toestel, prettig in gebruik. Fantastisch scherm en een super camera. Heel handig is de draadloze oplader die ik erbij kreeg (gratis) maar het is ook zeker een gimmick.

De software werkt prima en WP8 is gewoon erg fijn, simpel, chique en snel, zeer snel. De Lumia 920 is een mooi toestel, zeker het geld waard.

0 0

Jaap ·

Ik heb eerder WP gehad, dus de keuze voor weer een WP toestel was snel gemaakt. Persoonlijk vind ik het prettiger werken dan Android. Het afgelopen jaar heb ik een Android telefoon gehad, nu weer de overstap gemaakt naar WP. En WP8 heeft een aantal belangrijke verbeteringen. De Nokia Lumia 920 is een prachtig toestel. Ik heb de zwarte versie, met een gratis draadloze oplader, ook in het zwart. Het scherm is prachtig en de camera is ongekend goed. Alleen de Nokia 808 PureView is beter op camera gebied. De accu houdt het aardig lang vol, ik had verwacht dat deze sneller leeg zou zijn. Ook heb ik er al meteen een paar apps opgezet. Het downloaden en installeren via de Windows Store is makkelijk.
Helaas alleen ondersteuning voor een micro-simkaart, en geen ledje voor nieuwe smsjes of andere berichtjes. Verder is het een toptoestel volgeladen met alle functies. Draadloos opladen is een leuke gimmick, het werkt goed, is wel wat langzamer dan via het kabeltje maar als je het toestel gewoon op de plaat legt begint deze al meteen met laden. Handig en geen gefrunnik met kabeltjes. Aanrader voor iedereen.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven