Nokia 808 PureView reviews


Lees hier Nokia 808 PureView reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 808 PureView vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 808 PureView review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


5,7
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia 808 PureView review”

NieuweMobiel.NL ·

  • Geweldige camera
  • Messaging
  • Belkwaliteit
  • Standaard browser
  • Tikje lomp uiterlijk

Laten we eerlijk zijn: Nokia was de laatste tijd niet echt een merk waarmee je gezien wilde worden. De Finnen doen de laatste tijd echter verwoede pogingen om daar verandering in te brengen, en daar lijken ze aardig in te slagen. Natuurlijk dingt deze 808 PureView niet mee naar de prijzen zoals de iPhone en Galaxy's van Samsung dat wel doen. Met de 808 PureView wil Nokia vooral scoren op het visuele vlak. Deze PureView is dan ook de opvolger van de tot nu toe ongeëvenaarde cameracapaciteiten van de N8 en uitgerust met een 41.0 Mpixel camera. Het klinkt ongelooflijk, maar het is toch echt zo. Nokia nam als promotiestunt zelfs een commercial op met het toestel!

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Nokia 808 PureView review


Tom ·

Sinds een aantal dagen heb ik dit toestel in mijn bezit en tot op heden ben ik er erg tevreden mee.

Ik kan het toestel echter alleen aanraden als je graag een smartphone & camera in één wilt hebben. De camera is echt fantastisch! Foto's zien er zeer goed uit al moet je in de macro modus naar mijn mening te veel afstand bewaren voor een scherpe foto.

Je kan op de telefoon zien dat dankzij featurepack 1 Symbian/Nokia Belle er iets gelikter uitziet, zo zijn met name de animaties in de menu's beter uitgevoerd. Qua performance merk ik in verhouding met de N8 weinig tot geen verschil op de snelheid na dan maar dat is ook niet gek. Ook het taakbeheer menu ziet er beter uit.

Over de nadelen hoef ik niks te zeggen, dat moge duidelijk zijn.

Dit toestel vervangt de gemiddelde compact camera makkelijk. Al met al ben ik toch zeer tevreden over dit toestel, het is een leuk toestelletje voor fotografen onder ons die ten aller tijden een kiekje willen schieten.
Dit toestel vervangt de gemiddelde compact camera makkelijk.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven