Kazam Trooper 445L


Kazam Trooper 445L
Kazam Trooper 445L achterkant
Kazam Trooper 445L voorkant linkerzijkant schuin
Kazam Trooper 445L linkerzijkant
Kazam Trooper 445L achterkant schuin
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
Niet meer verkrijgbaar
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Kazam Trooper 445L

  • Lage aanschafprijs
  • Relatief krachtig voor deze prijs
  • Biedt ondersteuning voor snel 4G-internet
  • 3 jaar lang garantie + gratis schermreparatie 1e jaar

Minpunten Kazam Trooper 445L

  • Selfiecamera is niet erg scherp

De Kazam Trooper 445L in het kort

Kazam heeft met de Trooper 445L een keurige 4G-telefoon neergezet met een bescheiden 5 megapixel camera en compact 4,5 inch scherm. Wat je allemaal nog meer in huis haalt gaan we in deze korte beschrijving uitleggen.

Voordelige krachtpatser

Dat de Kazam Trooper 445L een voordelige smartphone is blijkt wel uit z'n prijs. Voor flink minder dan 100 euro kun je jezelf de trotse eigenaar noemen van een echte 4G-telefoon. Daarmee kun je onderweg razendsnel internetten en video's binnenhalen. Met een beeldscherm van 4,5 inch van linker onderhoek tot rechterbovenhoek heb je een vrij compacte telefoon in handen. Doordat de resolutie uitkomt op 854 regels van 480 pixels elk krijg je een redelijk scherp beeld. Maar wat eigenlijk het meest bijzonder is aan de Trooper 445L is dat je voor deze prijs toch een telefoon met een behoorlijke krachtbron krijgt. De processor telt namelijk 4 kernen die ieder taken kunnen afhandelen. In deze prijscategorie zien we ook vaak slechts 2 kernen. Het werkgeheugen van 1 GB is bovendien ook vrij royaal te noemen. Ook hier zien we geregeld slechts de helft.

Kazam Trooper 445L voorkant linkerzijkant schuin

Dubbele schieter, beste batterij

Een hoofdcamera van 5 megapixel klinkt op het eerste gezicht misschien niet veel maar het is voor de meeste gevallen ruim voldoende. Zo kun je scherpe foto's schieten voor op Facebook, Instagram of Snapchat. 5 megapixel is zelfs genoeg om af te drukken mocht je een fotoboek willen samenstellen. Er zit ook een twee camera op de Trooper 445L die naar voren is gericht. Hiermee schiet je selfies en kun je ook videobellen. De resolutie hiervan is VGA wat eigenlijk het absolute minimum is. Verwacht hier niet al te scherpe selfies van maar iets is beter dan niets. Dankzij de ingebouwde batterij van 1.980 mAh groot zal je lang foto's en video's kunnen schieten. Maar ook als je gewoon bereikbaar wilt zijn dan is deze batterij groot genoeg om de dag door te komen.

Belangrijkste Kazam Trooper 445L specificaties

  • Relatief klein 4.5 inch beeldscherm
  • Ondersteuning voor snel 4G-internet LTE
  • Quadcore processor (MediaTek MT6582M) op 1,3 GHz + 1 GB werkgeheugen
  • 5 megapixelcamera inclusief HD-video
  • 8 GB aan opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-geheugen

Kazam

Velen zullen nog nooit gehoord hebben van Kazam maar het bedrijf bestaat al sinds 2013 en werd opgericht door enkele oud HTC-medewerkers. Om zichzelf in de markt te zetten bieden ze een gratis schermreparatie aan in het eerste jaar nadat je deze Kazam Trooper 445L hebt aangeschaft. Niets vervelender dan een nieuwe smartphone die vlak na aanschaf stuk valt. En heb je ooit vragen over je Trooper 445L dan is hulp nooit ver weg dankzij de speciale Rescue App. Kazam biedt zelfs 3 jaar lang garantie aan op wat best uniek genoemd kan worden in deze industrie.


Video over de Kazam Trooper 445L

Onze vrienden van Coolblue hebben de Kazam Trooper 445L uit de verpakking gehaald en kijken naar z'n belangrijkste eigenschappen.


Concurrenten van de Kazam Trooper 445L

Vergelijk de Kazam Trooper 445L met deze producten


Praat mee over de Kazam Trooper 445L