HTC One X reviews


Lees hier HTC One X reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de One X vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC X review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,4
12 reviews
5 sterren
6 reviews
4 sterren
5 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HTC One X review”

·

  • Helder scherm
  • Knap design
  • Razendsnel
  • Reboot-bug
  • Ontbreken cameraknop

De HTC One X is het nieuwe vlaggenschip van het Taiwanese merk, dat van groot belang voor de toekomst van HTC zal zijn. Het merk was één van de eersten die profiteerde van de opkomst van Android, met toestellen als de HTC Desire. In de afgelopen jaren is het echter vooral Samsung dat hoge ogen gooit met toestellen die zijn gebaseerd op het mobiele besturingssysteem van Google. De Samsung Galaxy S II werd tientallen miljoenen keren verkocht, cijfers waaraan de toestellen die HTC in 2011 op de markt bracht niet kunnen tippen.


Onex ·

Ik vind het een hele fijne toestel..
maar de batterij valt wel tegen.
de camera en audio zijn super,

0 0

gsm liefhebber ·

Vele soorten mobieltjes gehad, maar dit is wel een topper. Sense is makkelijk om mee te werken, goed geluid, mooi design en lange batterij duur.

Mijn batterij gaat 1,5 dag mee en ik doe er veel mee. Er draaien 4 mailadressen op, weerbericht in 5 verschillende plaatsen, 4 analytics progjes en nog wat zaken die constant worden bijgewerkt. Daarbij gebruik ik hem ook regelmatig als wifi hotspot (dan gaat het sneller).

Mijn vorige toestel een LG 2x speed hield het hiermee 12 uur uit.

Nu een maand in gebruik, ik kan het iedereen aanraden!

De min-punten zijn:
geen vervangende batterij (toestel wisselt toch na 2 jaar)
geen extra geheugen (32 GB + 25 GB Dropbox is genoeg)
weinig accessoires (lader en oordopjes)

0 0

Andre ·

Heb het toestel 2 maanden. Er brandt nu een rood lampje links van de tekst HTC boven op mijn toestel. Toestel had ik vanmorgen geheel opgeladen. Kreeg een telefoontje en nu krijg ik hem niet meer aan.... Wie kan mij adiviseren?

0 0

randyyyy ·

zeer slechte accu, houd het krap aan een halve dag vol. meer problemen hier mee?

0 0

Miranda ·

Mooi toestel, lekker groot beeldscherm. Accu gaat ook redelijk lang mee, aangezien hij een groot beeldscherm heeft wat veel van de accu vraagt. Bij mij gaat hij ongeveer anderhalve dag mee (kan ook 2 dagen als ik hem minder gebruik) de camera vind ik iets minder als van mijn Nokia N8, het blonde haar van mijn zoon ziet er altijd oranje uit, geen fraai gezicht... verder top toestel

0 0

sanli h. ·

Her is beste smartphone diet moment ik hep al twee manden verbruiken echt zonder problemden gehad süper top 10%10

0 0

Bidawi ·

Goed degelijk telefoon fijn om mee te werken maakt hele mooie fotos (beter dan de sony xperia s 100%) zowel in daglicht als in de avond.
htc sense en android sandwich heel grappig...
je kan op de samsung s3 wachten (als deze zo gaat heten) of voor deze topper gaan...

0 0

Breda ·

Hele goede telefoon ligt fijn in de hand en werkt prima is erg snel en batterij is standaard smartphone batterij... camera vind ik beter dan bij de sony xperia s want op de xperia s is zit in de donkere uren veel meer ruis op dan op de htc one x
dit is wel erg jammer want op de oude nokia camera knallers had je niet eens...

0 0

Chris ·

sinds 2 april 2012 in bezit van de nieuwe HTC One X, in Glamour Grey (Gewoon Grijs klinkt ook zo saai)
Valt uiteraard na 24 uur nog niet zo heel veel over te zeggen, maar het toestel ziet er geweldig uit. Enorm scherm en super kleuren. Android 4.0 is nog even wennen, er is toch wel een aantal dingen veranderd sinds 2 (HTC Desire), maar in grote lijnen werkt het wel hetzelfde.
De snelheid van de telefoon heb ik nog niet echt kunnen testen, maar ik merk al wel duidelijk verschil met mijn vorige telefoon. Niet verwonderlijk natuurlijk...
De telefoonaccessoires zijn mager, een lader en een setje standaard oordopjes, vandaar de 6.
Het is HTC weer gelukt om een fantastisch ogende telefoon af te leveren, qua design vind ik ze een stuk mooier dan de Iphones, maar over smaak valt natuurlijk te twisten.
Het enige vreemde is dat ik wat problemen heb met de standaard Android webbrowser i.c.m. mobiel internet. Pagina's laden niet of nauwelijks. Daar wordt nog naar gekeken, in de tussentijd werk ik met Opera Mini, wat wel prima draait. Of het aan de browser ligt, wie het weet mag het zeggen.
De tijd zal het leren

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven