HTC One M8 reviews


Lees hier HTC One M8 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de One M8 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC M8 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,9
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nieuwe One of verbeterde One?”

NieuweMobiel.NL ·

  • Design
  • Uithoudingsvermogen
  • Beeldscherm
  • Motion Launch
  • Sense 6
  • Wisselvallige camera

Het nieuwe vlaggenschip van HTC heeft de Nederlandse winkels en ons kritische oog bereikt. De One M8 is een doorontwikkelde One met twee camera's aan de achterzijde waarmee geheel nieuwe mogelijkheden ontstaan. De HTC One M8 is de opvolger van de One die vorig jaar tot mooiste telefoon werd uitgeroepen. Eén ding hebben ze alvast beter gedaan dan bij de vorige One en dat is de beschikbaarheid direct na de lancering van het toestel. Mooi was de One zeker maar het kon volgens HTC nog beter en daarom kent de One M8 enkele verbeteringen. De unibody heeft een nieuwe finish en is gestroomlijnder dan z'n voorganger.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide HTC One M8 review


dock ·

Top toestel! Prachtig om te zien en helemaal van metaal! Super robuust. En de dotview cover erbij is een toffe toevoeging. Alleen de camera is minder.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven