HTC HD2 reviews


Lees hier HTC HD2 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de HD2 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC HD2 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
17 reviews
5 sterren
8 reviews
4 sterren
6 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HTC HD2 review”

·

  • Prachtig beeldscherm
  • Sense UI
  • Snelheid
  • Vrij groot
  • Matige foto & video-camera

Veel mensen, waaronder wij, keken lange tijd uit naar de release van de HTC HD2. Vooral de supersnelle 1 GHz processor sprak tot de verbeelding. Maar ook het feit dat dit het eerste toestel met het Sense UI voor Windows Mobile is, het eerste Windows Mobile toestel met een capacitief beeldscherm en de eerste HTC met flits is, maakten ons erg nieuwsgierig. Verder heeft de HTC HD2 met zijn 4.3 inch één van de grootste beeldschermen op de markt. Geen wonder dat we nieuwsgierig waren toch?


ron ·

Heb het toestel gebruikt gekocht. Wat een ding, helemaal geweldig. Wat dit toestel tot een draak van een ding kan maken is het window mobile besturingssysteem. Mijn htc draait op Android en dit laat de ware aard van dit toestel zien. Supersnel, superstabiel en mogelijkheden met apps ongekend. Zelfs na 1.5 jaar gaat de battarij nog 1.5 dag mee. In combinatie met Android echt een aanraden.

0 0

Niels ·

Nadat ik mijn iphone 3GS heb laten vallen (geen verzekering afgesloten sad ) moest ik op zoek naar een andere telefoon. Gezien het feit dat ik geen 2e hands iphone wilde kopen, toch maar op zoek gegaan naar andere alternatieven.. Ik kwam uiteindelijk uit bij de HTC HD2.. op het oog een fantastisch mooi toestel met een supergroot scherm. Uiteindelijk de portemonnee getrokken en deze gekocht (zodat ik na een jaar een sim-only abonnement kon afsluiten). Helaas.. wat is dit toch een dramatisch slecht toestel! Hij verzend de sms berichten niet (of na een uur wachten). Met bellen loopt hij continu vast. Continu de melding dat het geheugen vol zit (terwijl er een 8 gig kaartje inzit). Het typen is erg lastig en niet fijn.. De headset is te gevoelig (in de auto belt hij soms spontaan iemand op). Met ophangen moet je soms 50 keer op het knopje drukken voordat hij het gesprek beëindigd. Het laden van een internetpagina duurt gigantisch lang. Bij elke keer dat je hem op de stand-by modus zet meld hij zich af van het thuisnetwerk, dus telkens moet hij zich weer opnieuw aanmelden. Het toestel begint soms spontaan te laden en wordt dan ontzettend traag!
Qua robustheid: ook dit is drama. Ondanks dat ik de telefoon altijd in het (trieste) bijgeleverde hoesje heb, zit het scherm onder de krassen..
Dan heb ik het nog niet eens gehad over de app store. Dit is iets wat ze beter helemaal af kunnen schaffen, want het is gewoon simpelweg lachwekkend. Alle gratis apps kun je tijdelijk gebruiken en dan moet je er voor lappen.

Kortom,
Een ontzettend mooi toestel, waar absoluut veel te weinig mee gedaan is. Nog even en dan kan ik mijn abonnement weer verlengen en dan ga ik absoluut weer terug naar de Iphone. Dit is mijn eerste, maar ook tevens mijn laatste HTC

0 0

Bart ·

De telefoon barst van de fouten, bugs en kwaaltjes... Erg jammer want het is verder een fijne telefoon om mee te werken. Mijn vorige HTC, de P3100, had ook wel eens een vastloper of een foutje maar de HD2 is echt om te huilen; regelmatig vastlopers, schermuitval, het scherm dat zomaar aan gaat (waardoor de batterij soms binnen 3 uur ineens leeg is), slechte reactie op de touch-functie, smsjes die niet worden verstuurd totdat je de telefoon opnieuw opstart etc. Ik ben zeer teleurgesteld in dit toestel en dit zal dan ook na ruim 7 jaar HTC en daarvoor Qtek klant te zijn geweest mijn laatste HTC zijn...

0 0

Koos ·

ik heb de telefoon nu bijna 3/4e jaar. Bevalt me geweldig goed. Nagenoeg geen klachten. Heel af en toe een "vastloper". Het typen is best wel lastig, maar voor een paar euro koop je SlideIT en veeg je de tekst er zo in. Nu wachten op een update naar W7.

0 0

Wendy ·

Net als Niek heb ik dezelfde problemen met dit toestel. Ik was eerst laaiend enthousiast. Internet is en blijft super op dit toestel maar het typen ging steeds dramatischer. Los van dat ik typen op touchscreen niet prettig vind reagert het toestel ook steeds overgevoeliger. Nog erger waren de onuitstaanbare software problemen waar ik meerdere over hoor. Het toestel werd vreselijk traag of liep gewoon dusdanig vast dat je de baterij eruit moet halen om het weer aan de praat te krijgen. Ook het bellen van iemand was lastig. Je tikt het contact aan en dit moet je drie keer herhalen voordat het toestel ook daadwerkelijk belt. Als je op wilt hangen blijft en toestel soms nog twee minuten in de "bel-modus". Ik baal ervan want het is een prachtig toestel om te zien, heeft geen geestdodende outlay in zijn menu's en de weerapplicatie is prachtig uitgevoerd en een echte eyecatcher in het beginscherm. Maar daar koop je uiteraard geen toestel voor. Qua robuustheid is het toestel erg gevoelig voor vallen. Niet zozeer de behuizing maar wel het scherm. Een barst zat er zo in.

0 0

Guido ·

Geweldige telefoon, Super beeldkwaliteit en prima geluid.

0 0

kevin ·

geweldige multifunctionele telefoon.

0 0

Niek ·

heb het toestel een tijdje gebruikt en op het eerste gezicht beviel hij erg goed. helaas begon na een tijdje de software onvergeefbare kuren te tonen. typen van smsjes ging dramatisch, en de helft van de tijd werden ze niet afgeleverd. dit is niet mijn pech, een groot deel van mijn mede-eigenaren hebben hier ook last van. ook doet de volumerocker tijdens mp3's luisteren het de helft van de tijd niet en gaat hij raar doen wat resulteerd in een reboot. zo kan ik nog een aantal softwarefouten opnoemen. de problemen zijn door HTC erkend en ze zijn druk bezig met updates. toch willen de updates niet baten en heb ik hem de deur uit moeten doen. zeer, zeer spijtig voor een toestel met ontzettend veel potentie. zonde!

0 0

Tito ·

Nu een week de telefoon.
Hij is helemaal geweldig.
Super snel mooi groot scherm.
Super Gadget.

0 0

cornelus ·

Supegaaf ding, heb zelf ook de n900 mogen uitproberen, maar de HD2 is verschrikkelijk goed.

0 0

Mike ·

Ik heb sinds 2 weken een HD2 en kom van een HTC Touch Pro. Ik moet eerlijk zeggen dat dit voelt als een verademing. Hij is zo snel en soepel; geen enkele vertraging in geen enkel proces. De belkwaliteit is ook veel beter, helderder en harder dan de Touch Pro. Iets waarvan ik dacht dat het een probleem zou zijn is de grootte; dat valt in de praktijk echter 100% mee; ik vermoed doordat hij relatief dun is. De HD2 voelt in elk geval steviger aan.

0 0

vivian ·

super toestel. Er is op dit moment geen betere. En zeker mijn Iphone of zo'n google ding niet.

0 0

Rick ·

Mijn Iphone is de deur uit. Dit is het toestel van nu. Wat een top gsm!!

0 0

Marco ·

Gebruik het toestel nu 2 weken en ben er zeer tevreden mee.
Scherm mooi en reageert goed.
Vooral de snelheid van het toestel is goed.
Krijg vaak de reactie in mijn omgeving dat het toestel groot is, maar na het toestel goed bekeken te hebben zijn ze allemaal enthousiast en verbaast wat erop zit.
Tot op heden geen enkele vastloper gehad wat op mijn vorige WM wel anders was.

0 0

Memo ·

super toestel, boven mijn verwachting, na lange jaren symbian gebruiker geweest te zijn heb ik het voor de 2e maal in mijn leven gewaagd op een WM toestel, en met positieve resultaat, dist toestel is iedereen aa te raden, kammer dat de videokwaliteiten minder dan de N97 zijn, maar voor de rest overtreft hij de N97 3 dwars en dubbel, wel is er een bug, ik merk dat mijn verzonden berichten niet direct verzoinden wordenn na een paar uur wordt ie eindelijk wakker en dan stuurt hij alle berichten in 1 keer door, jammer van deze ernstige fout, hoop dat dit snel wordt gefixt.

maar voor de rest supersnel en fijn toestel.

0 0

Freek ·

In een woord: TOP!! , kwalitatief hoogstandje! Bloedsnel en op alle fronten perfect!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven