HTC HD2

8,5 / 10 op basis van 17 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC HD2 (T8585)
HTC HD2 voorkant achterkant rechterzijkant 1002
HTC HD2 per achterkant 1002
HTC HD2 voorkant 1002
HTC HD2 ui 1002
HTC HD2 car holder achterkant 1002
HTC HD2 45 1002
HTC HD2 car holder 1002

Vergelijkbaar met de HD2 en wel verkrijgbaarReviews over de HTC HD2

8,5
17 reviews
5 sterren
8 reviews
4 sterren
6 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“HTC HD2 review”

·

  • Prachtig beeldscherm
  • Sense UI
  • Snelheid
  • Vrij groot
  • Matige foto & video-camera

HTC HD2 review: hTC HD2 review Veel mensen, waaronder wij, keken lange tijd uit naar de release van de HTC HD2. Vooral de supersnelle 1 GHz processor sprak tot de verbeelding. Maar ook het feit dat dit het eerste toestel met het Sense UI voor Windows Mobile is, het eerste Windows Mobile toestel met een capacitief beeldscherm en de eerste HTC met flits is, maakten ons erg nieuwsgierig. Verder heeft de HTC HD2 met zijn 4.3 inch één van de grootste beeldschermen op de markt. Geen wonder dat we nieuwsgierig waren toch?


·

Heb het toestel gebruikt gekocht. Wat een ding, helemaal geweldig. Wat dit toestel tot een draak van een ding kan maken is het window mobile besturingssysteem. Mijn htc draait op Android en dit laat de ware aard van dit toestel zien. Supersnel, superstabiel en mogelijkheden met apps ongekend. Zelfs na 1.5 jaar gaat de battarij nog 1.5 dag mee. In combinatie met Android echt een aanraden.

0 0

·

Nadat ik mijn iphone 3GS heb laten vallen (geen verzekering afgeslotensad ) moest ik op zoek naar een andere telefoon. Gezien het feit dat ik geen 2e hands iphone wilde kopen, toch maar op zoek gegaan naar andere alternatieven.. Ik kwam uiteindelijk uit bij de HTC HD2.. op het oog een fantastisch mooi toestel met een supergroot scherm. Uiteindelijk de portemonnee getrokken en deze gekocht (zodat ik na een jaar een sim-only abonnement kon afsluiten). Helaas.. wat is dit toch een dramatisch slecht toestel! Hij verzend de sms berichten niet (of na een uur wachten). Met bellen loopt hij continu vast. Continu de melding dat het geheugen vol zit (terwijl er een 8 gig kaartje inzit). Het typen is erg lastig en niet fijn.. De headset is te gevoelig (in de auto belt hij soms spontaan iemand op). Met ophangen moet je soms 50 keer op het knopje drukken voordat hij het gesprek beëindigd. Het laden van een internetpagina duurt gigantisch lang. Bij elke keer dat je hem op de stand-by modus zet meld hij zich af van het thuisnetwerk, dus telkens moet hij zich weer opnieuw aanmelden. Het toestel begint soms spontaan te laden en wordt dan ontzettend traag!
Qua robustheid: ook dit is drama. Ondanks dat ik de telefoon altijd in het (trieste) bijgeleverde hoesje heb, zit het scherm onder de krassen..
Dan heb ik het nog niet eens gehad over de app store. Dit is iets wat ze beter helemaal af kunnen schaffen, want het is gewoon simpelweg lachwekkend. Alle gratis apps kun je tijdelijk gebruiken en dan moet je er voor lappen.

Kortom,
Een ontzettend mooi toestel, waar absoluut veel te weinig mee gedaan is. Nog even en dan kan ik mijn abonnement weer verlengen en dan ga ik absoluut weer terug naar de Iphone. Dit is mijn eerste, maar ook tevens mijn laatste HTC

0 0

Alle HTC HD2 reviews


Laatste nieuws over de HTC HD2


Beknopte specificaties van de HTC HD2

Afmetingen 121 x 67 x 11 mm
Gewicht 157 gram
Artikelcode T8585
Codenaam HTC Leo
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.3 inch, TFT
Hardware
Camera 5 MP
Processor 1 GHz, Qualcomm Snapdragon
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 512 MB (Opslaggeheugen), 448 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle HTC HD2 specificaties


Alternatieven van de HTC HD2

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC HD2 (T8585)
Motorola Moto G (SM3754AE7T1)
 Huidig product 
Kleurenbeeldscherm4.3 inch, TFT4.5 inch, TFT
Camera5 MP5 MP
Processor1 GHz, Qualcomm Snapdragon1.2 GHz, quad core
Selfiecamera
Intern geheugen512 MB (Opslaggeheugen), 448 MB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
BatterijVerwisselbaar2070 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking HTC HD2 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC HD2