Google Nexus 6P reviews


Lees hier Google Nexus 6P reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Nexus 6P vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Google 6P review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,1
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“P van premium”

·

  • Premium hardware
  • Beeldscherm
  • Standaard Android
  • Camera
  • Formaat
  • Prijs

Onlangs presenteerde Google twee nieuwe Nexus-telefoons; de 5X en de 6P. Vooral met de door Huawei gemaakte 6P zet Google hoog in. Na een eerste, enigszins mislukte, poging met de Nexus 6 om een groot high-end Nexus-toestel op de markt te brengen moet de Nexus 6P er met deze opzet nu wel in slagen. Daarvoor beschikt hij onder andere over een metalen behuizing, een 5,7 inch AMOLED-beeldscherm met WQHD-resolutie, een 12,3 megapixel camera en natuurlijk de nieuwste versie van Android.


Snoek ·

Super telefoon! VOoral de prijs kwaliteits verhouding is geweldig op dit toestel. Updates naar nieuwere versies van android gaan mooi en snel. Telefoon blijft goed reageren naarmate je hem langer hebt. Dit is mijn 2e Nexus telefoon e. Ik blijf zeker bij Nexus! Geen nutteloze apps die ruimte in beslag nemen.

Camera is subliem en ook het scherm is van super kwaliteit.

Het enige min puntje van deze telefoon vind ik dat de opslag niet uit te breiden is.

Echt een aanrader!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven