Apple iPhone 4S reviews


Lees hier Apple iPhone 4S reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 4S vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 4S review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,7
5 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Apple iPhone 4S review”

·

  • Retina
  • Camera & Video
  • Besturingssysteem
  • Grootte beeldscherm
  • Prijs
  • Weinig vernieuwing

Eigenlijk had dit de review van de iPhone 5 moeten zijn. Begin oktober verzamelde Apple de wereldpers om daar de nieuwste telg in de iPhone-familie te presenteren. Algemeen aangenomen werd dat daar de iPhone 5 met een geheel vernieuwd ontwerp en een groter beeldscherm getoond zou worden. In plaats daarvan werd er een "S" achter de huidige iPhone 4 geplaatst en dat was het dan. We zouden onszelf dan ook veel moeite besparen door de review van de iPhone 4 te pakken en te copy/pasten.


Bart van Wijk ·

Geweldige telefoon, jammer dat hij zo snel kapot gaat als je hem laat vallen. IOS is veel fijner en gebruiksvriendelijker dan Android.

0 0

Marcel ·

Na vele (mn Android...) omzwervingen, uiteindelijk beland bij de iphone 4S. Geweldig!!!

0 0

MJ ·

Duur maar oh zo goed! Een grote vooruitgang t.ov. mijn oude nokia N900! Deze iphone is geniaal snel en werkt precies zoals als ik het wil! Ik mis zelfs mijn toetsenbord van mijn n900 niet touchscreen typen is dus ook prima.

0 0

MH ·

Eindelijk een overstap gemaakt: nokia n8 -> Iphone 4s.
Een wereld van verschil! Fijn toestel en heb weinig op aan te merken. Voor mij is het voortaan alleen maar apple.

Jammer van de accuproblemen, maar dat mag de pret niet bederven. Accu gaat nog net een dag mee met normaal gebruik: whatsapp,sms,internet, facebook en mail.
Hoe dan ook, ik ben verkocht aan Apple.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven