Apple iPhone 3G S reviews


Lees hier Apple iPhone 3G S reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 3G S vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 3G S review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,9
23 reviews
5 sterren
14 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
3 reviews
1 ster
0 reviews

“Apple iPhone 3G S review”

NieuweMobiel.NL ·

  • App Store
  • Snelheid
  • iPhone OS 3.0
  • Online mogelijkheden
  • Batterij
  • Geen uiterlijke veranderingen
  • Camera

Het heeft even geduurd, maar hier is dan toch de review van de iPhone 3GS! Ook dit keer was de telecomwereld maanden van tevoren al bezig met de nieuwe iPhone. Wat zouden de mensen in Cupertino nu weer bedacht hebben? De introductie van de iPhone 3G zette de telefoon redelijk op zijn kop en men hoopte dat dit deze keer weer het geval was. Geruchten als een OLED multitouchscreen, een kompas, matzwarte iPhone en meer deden de ronde. Helaas bleken de meeste geruchten niet waar en was eigenlijk de grootste update het al aangekondigde iPhone OS 3.0, dat ook beschikbaar is voor de iPhone 3G.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Apple iPhone 3G S review


Faruk ·

Oké ik heb dit toestel al ruim een jaar in het bezit en hij bevalt mij NIET zoals ik had gehoopt. Hier de redenen waarom de iPhone mij niet bevalt:

1. iTunes
Alles moet “gesynct” worden. Ik wil gewoon mijn telefoon aan kunnen sluiten, een liedje of een foto slepen naar Deze Computer > iPhone van Faruk en KLAAR ZIJN!
Ik wil geen gezeik met “synchroniseren”, wat alleen maar langer duurt en waarvan je de bestanden niet meer vanuit je iPhone kunt verwijderen zonder tussenkomst van een PC/iTunes! Ik snap dat Steve Jobs absoluut niks te maken wil hebben met Windows en de bestanden die daarop draaien, maar om álles nou om te zetten naar een Apple-bestand gaat echt ten koste van het gebruiksvriendelijkheid van z’n producten! Hij dwingt je als het ware om iTunes te gebruiken, omdat je zonder iTunes haast niks kunt met de iPhone.

2. Slechte camera
Punt.

3. Geen (bruikbare) bluetooth
Bleutooth is alleen bedoeld om connecties te maken met apparaten, NIET om iets te VERZENDEN naar ander toestel (waar bleutooth in de praktijk veel voor wordt gebruikt)

4. Prijs/kwaliteit verhouding is belachelijk.
Belachelijk duur voor wat dit ding je te bieden heeft. Je betaald voornamelijk voor de logo.

5. Kaal geleverde telefoon
Je krijgt een headset (die slecht klinkt), een oplader en een kabel. That’s it.

6. Ringtones
De iPhone heeft de saaiste ringtones van alle telefoons. En om een liedje als ringtone te gebruiken, moet je door een hel. Even uit mijn hoofd: Liedje zoeken > slepen naar iTunes > liedje bewerken/knippen > liedje synchroniseren/opslaan als… > liedje/ringtone synchroniseren met iTunes op de iPhone… Zoiets. Seriously? Pff…

7. Gebruik als HDD is onmogelijk.
Nu heb ik 32GB aan geheugen waar ik geen fuck mee kan, behalve vullen met gesynchroniseerde liedjes, foto’s, video’s of apps. Hoe wil je daarmee in vredesnaam 32GB vullen?! Voorheen kon ik op mijn iPod vanalles opslaan, deze functie heeft Steve Jobs dus ook verwijderd.

Voordat iOS4 uitkwam, vond ik de telefoon zelfs nóg slechter. Multitasking miste ik echt, samen met andere simpele dingen (zoals verwisselbare achtergronden, folders, dat soort dingen die doodnormaal zijn bij andere telefoons) Als ik erbij stil sta, kan ik me nauwlijks voorstellen hoe slecht de 1ste generatie iPhone wel niet was...

Natuurlijk heeft de 3GS ook goeie dingen: Hij is heerlijk snel (loops nooit vast), de AppStore is geweldig en de touchscreen werkt super.
Maar die voordelen kunnen het in mijn geval niet opnemen tegen de vele minpunten, dus ik zal nooit meer een iPhone aanschaffen totdat de bovengenoemde punten zijn verholpen door Apple.

Ik ga terug naar een oer-sterke Nokia (E7) =)

0 0

Elsvdw ·

Na jarenlang te hebben volgehouden dat ik niet van HTC af te krijgten was,.. en al zeker niet met een iPhone, omdat ik ooit een 2G of een 3G in mn handen had gehad, en m daarna als , traag, gadged, modegril zijnde, en en fout stuk misleidend telefoontje zag, vooral naast mijn HTC touch Dual, en later de HTC touch pro.Toch hield ik oogluikend de veranderinbgen van Apple in de gaten, en merkte dat er steeds meer goede berichten te horen waren van de iPhone. Toch maar es kijken,..eenmaal de 3GS in handen, was ik totaal verkocht! Was dit een iPhone?? Dezelfde die ik 2 jaar geleden in mn handen heb gehad, maar dan een versie hoger??? Alles klopte! En dit liep (al moest ik het toch wel een beetje met pijn in mn hart toegeven) zo smooth! alles klopt gewoon aan de iPhone, al moet ik zeggen (en dat lees je hier ook) Je bent iPhone fan of je bent t niet! Ik ben totaal om! Mijn volgende gaat een iPhone 4 worden, al vind ik de styling van een 3 veel, en veel mooier, de 4 is gewoon qua vormgeving lomper, en scherper aan de randen.

Qua apps, tjsa, toppie gewoon, of via appstore, of als je een gejailbreakte hebt via Installous zeer simpel te downloaden, en voor alles is wel wat te vinden! De 3Gs en de 4 hebben een ingebouwde accelerometer, wat weer gigantische mogelijkheden biedt op het gebied van apps. Wat bv van een sleepcycle die precies verteld hoe je hebt geslapen, hoe vast, en je bovendien wekt op het juiste momen, zodat je niet met een ochtendhumeur naar je werk/school hoeft..

Geluidskwaliteid, is fenominaal te noemen! Zeker als je ook nog eens lang Ericcssonfan bent geweest, en dat geluid al toppie vond! Ook op media gebied valt er veel te dowloaden qua apps, en ja wat al nog niet meer!
Upgrade bijv je camara van 3,2 naar 10 megapixel...of breid m uit met panoramaview! Beeldkwaliteit is prachtig, en dat is met de iphone4 nog mooier, en dieper qua kleur. Echter, de enige reden waarom ik van de 3GS naar een 4 wil, is zeker niet vanwege de vormgeving, of beeld, of kwalteit qua geluid, maar puur vanwege zn batterij! Dit, is wel het grootste minpunt van de 3GS. Na een dag met TomTom, of gebruik van het internet, is de baterij nagenoeg leeg! Mijn man heeft de 4, en die doet er in mijn ogen 3x zolang mee.

Kanttekening van beide toestellen zijn toch wel de datakabels, die heb je nodig ofwel om je iphone te syncen, voor overdracht van programma's van/naar computer, ofwel voor het opladen. Die datakabels zijn behoorlijk kwetsbaar, ik heb er in 1 jaar tijd drie versleten, en het eind is helaas nog niet in zicht.
Dus kort samengevat;

*Gebruiksvriendelijk, en een plaatje om te zien.
Voor mij, de beste telefoon die ik ook in mn bezit heb gehad.
*iPhone 3GS een geweldig toestel van een legio aan mogelijkheden,( en voor wie zegt ik heb m puur om te bellen en bereikbaar te zijn,...neem een oude versie van Nokia, veel goedkoper, en mooi degelijk!razz)
*Een solide toestel, wat tegen een stootje kan.(heb m al wat keren laten stuiteren)
*Qua iPod een top kwaliteit geluid, zeker als je er ïn-ear headsetje bij koopt.
*Qua batterij, vind ik m gewoon minder! Doet me denken aan een Samsung, die was bij mij meestal ook leeg na een dag! (oplossing is een battery-pack erbij kopen bijv een soort hardcase waar je iPhone dan in kan, waar ie goed beschermd is, en bovendien ook nog via die hardcase extra energie toegevoegd krijgt)
*De camara vind ik ook niet je van het! Bouw een flitser in voor dat geld! De 4 heeft deze overigens wel.
*bijbehorende datakabel, ronduit slecht te noemen. Daar staat tegenover, dat je voor synchroniseren van je iphone je tegenwoordig ook veel draadloze apps hebt, wat via Wifi of bluetooth gaat.
*Wat ik ook jammer vind is dat er via Bluetooth geen overdracht kan plaats vinden van of naar andere toestelen dasn alleen iPad, iPhone of iPod. ook daar was een app voor, echter na mijn up-date qua firmware. was dit niet meer mogelijk!

Maar, het hele mobieltje even in zn geheel genomen,
Top! En zoals Apple groeit en door blijft groeien ben ik niet bang voor de tekortkomingen! Komt vast dik in orde!

0 0

Rik ·

Heb de iphone nu bijna een jaar dus heb een hele goede indruk van het toestel.
Het alom bekende slechte 3g ontvangst wil ik toch nog even benadrukken (schandalig voor zo'n duur toestel)
De robuustheid..... dit is mijn 2de Iphone (gelukkig is mijn Iphone verzekerd) na 2 weken liet ik de gladde Iphone uit mijn handen glippen en het glazen beeldscherm was niet veel meer van over en heb een nieuwe gekregen.
Functies heb ik een 4 gegeven omdat je zonder jailbreak er eigenlijk niet veel mee kan doen alleen als je er dik voor moet betalen.
Al met al een duur dingetje waarmee apple gewoon achter de feiten aanloopt met 3 megapixel camera bijvoorbeeld zonder flits geen goede 3g ontvangst geen front camera etc.etc.etc.

succes ermee.................

0 0

Jeroen ·

De IPhone is een gadget. Belkwaliteit en antenne zijn belabberd.Ik ga voor de HTC desire

0 0

pascal ·

heb de iphone nu 1 maand en ben zeer tevreden allen als ik iemand bel dan lijkt het net of ik naast een radio sta zeggen de mensen aan de andere kant van de lijn
maar over de applicaties is op aan te merken het is gewoon supper
alleen het geluid van de ipod in het toestel had wel wat harder gemogen vind ik.
maar verder is het een top toestel kan me niet voorstellen dat er een beter toestel is

0 0

Djeft ·

De Apple I-Phone is een fraai toestel om te zien en qua applicaties gaat er niks boven. Echte minpunten vindt ik dat ik de telefoon alleen met T-Mobile kan gebruiken. Erg slecht ontvangst mee. Daarnaast scheurt het toestel vaak aan de achterkant. De prijs vindt ik ook niet normaal. Hoop dat de 4G Simlock vrij op de markt komt. Kan er eindelijk eens geconcurreerd worden.

0 0

Wimpie ·

Heb de I-Phone 3GS drie maanden gehad en gelukkig omgeruild voor een HTC. De I-Phone heeft een slechte batterij duur. Nauwelijks bereik mee. Eigenlijk niet meer dan een status symbool. De HTC familie is veel vriendelijker in gebruik. Veel meer een telefoon.

0 0

Arjan ·

Ik vind het echt een perfecte telefoon. alleen wat ik zo erg jammer vind is dat bluetooth alleen werkt met een carkit en je kunt niks oversturen naar iemand anders of ontvangen. Dat vind ik echt een zwaar minpunt. Ook weet ik van vrienden dat hij snel onder krassen komt zitten en als de telefoon verkeerd terecht komt het beeldscherm in allemaal milimeter versplinterd. Ook is hij vrij prijzig behalve als je hem met een T-mobile abonnement neemt dan kost hij bijna niks.

0 0

Niels ·

Na veel verschillende mobiele telefoons gehad te hebben, moest ik afgelopen week een nieuw contract afsluiten. Het zoeken naar een nieuwe telefoon kon dus starten. Ik heb alles bekeken; een iphone wou ik absoluut niet hebben, omdat ik het altijd een modevoorwerp vond.
Na rond gekeken te hebben bij verschillende winkels, ben ik naar een t-mobile shop gegaan. Even kijken of daar nog een leuke aanbieding was. Tussen de welbekende merken kon ik niets vinden wat mij aansprak. De verkoper liet mij toen de iphone zien.
Toch maar even naar de verkoper geluisterd. Het toestel heb ik lang uitgepropeerd en bekeken. Helaas was ik direct verkocht. Ik heb toen toch besloten om de iphone te nemen. Wat een fantastisch toestel! Wat een ongelooflijke mogelijkheden heb je met deze telefoon. Buiten alle mogelijkheden ziet hij er ook nog eens fantastisch uit. Ik heb absoluut geen moment spijt gehad. Dit is echt een aanrader. Daarnaast is de bediening ook nog supermakkelijk. Iedereen kan er mee werken. Dit is echt een absolute aanrader!!!

0 0

pim ·

Dit toestel is echt super,heb veel toestellen gehad maar deze is toch wel een uitschieter.
Kom woorden tekort,koop dit toestel en geniet ervan.

0 0

hoi ·

hoeveel kost dat ding ?

0 0

SR ·

Geweldige telefoon, ligt ten eerste goed in de hand en is daardoor met een hand te bedienen. Vele apps gratis verkrijgbaar en natuurlijk krijgt het beeld kwaliteit van mij een dikke 10!!!! Wat mij betreft de ultime telefoon ook voor de zakenwereld. Er zit echt van alles op, (internet) pagina`s zijn in een mum van tijd geladen ook met een 3G verbinding (t-mobile). Kortom een geweldige telefoon waar ik eigenlijk niks op mis.

0 0

Benson ·

Dit is gewoon DA BOMB!!!!:P

0 0

Jordy ·

Sim lock vrij in Belgie gehaald en eigen vodafone sim erin. In 1 woord: Geweldig!! Batterij gaat ongeveer anderhalve dag mee bij redelijk veel gebruik dus niks te klagen!

0 0

Wieger van der Burgt ·

Geweldige telefoon. Kan niet meer zonder. Behuizing is wel wat kras gevoelig. Toch voelt de telefoon stevig aan. Had liever een metale achterkant gehad zoals mijn oude iphone ( niet 3g)

0 0

D. Verbart ·

Gewoon geniaal.

0 0

Minami ·

Voordat ik deze toestel heb, kocht ik gemiddeld 4 toestellen per jaar. Dit heeft sinds 1999 tot nu toe volgehouden. Nog nooit heb ik een toestel zo intensief gebruikt als de 3Gs, vanaf 's ochtends vroeg tot 's avonds laat blijf ik met de toestel bezig, ik laad de batterij zelfs gemiddeld 3 keer per dag op. Hij is zo simpel in gebruik, zeer effectief en een zeer goede vriend voor iemand die per dag 3 uur op reis naar werk en terug. Film bekijken en muziek luisteren gaat prima.
Het is een prima toestel, de anti-vet laag is zooooo handig!!
Two thumbs up!

0 0

Mariejuana ·

Beste gsm ooit!

0 0

Anoniem ·

Gewoon een supertoffe telefoon,, het enige minpuntje is de batterij (zo'n beetje:P)

0 0

Ed ·

Ik heb de laatste jaren al zo ontzettend veel toestellen gehad en steeds ontbrak er iets aan. Misschien ontbrak er iets voor mijn gevoel, want de meeste toestellen hadden meer aan boord dan deze 3GS. Ik dacht in de Arena een blijvertje gevonden te hebben en wilde nooit overstag voor de hype van de iPhone. Nu ik de 3GS heb, snap ik waarom mensen zo gelukkig van dit toestel worden, ook al zit niet alles erop, het werkt super en makkelijk. Zou dit dan een blijvertje voor me zijn? Tot nu toe denk ik van wel.

0 0

Jeroen ·

Voordat ik deze heb gehaald had ik de Iphone 3G.
Dit toestel beviel al goed, op de kleine kinder ziektes na !!
Ik heb het toestel gelijk laten unlocken omdat ik alles gebruik op het Vodafone netwerk en ik moet zeggen perfect.
Het voordeel van de iphone is dat je het toestel op de zijkant kan houden en zo een groot toetsenbord krijgt.
( dit overigens ook met de Iphone 3G i.c.m. Firmware versie 3.0 )
Ik merk dat het toestel toch iets sneller is dan de normale 3G en vind het prettig werken..
De zoekfunctie is ook perfect in het toestel, in het scherm toets je wat je zoekt en de hele telefoon email enz enz...
Ik heb echt alle toestellen gehad maar als ik eerlijk ben is dit de topper onder de telefoons...
Ik zou niet meer zonder deze topper willen !!!
;) ja

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven