Lebara abonnementen


Lebara abonnement nodig? Hier vind je alle mobiele abonnementen van Lebara in combinatie met een nieuwe telefoon. Voor wie niet teveel wil betalen voor mobiel bellen maar toch gebruik wil maken van het kwalitatieve 4G-netwerk van KPN is Lebara het overwegen en is dit het startpunt van je zoektocht.

De populairste telefoons met een Lebara abonnement


Over Lebara

Lebara is een van origine Engelse aanbieder van telecomdiensten maar is ook actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Lebara beschikt niet over een eigen netwerk maar maakt in plaats daarvan gebruik van het KPN-netwerk. Dit maakt dat Lebara een zogenaamde MVNO is, een Mobile Virtual Network Operator.

Lebara aanbod

Lebara biedt naast sim only ook prepaid aan. Via de Lebara-website is er ook een aanbod van refurbished telefoons te vinden. Hieraan gekoppeld is een mobiel abonnement waarvan het aanbod gelijk is aan die van sim only. Daarnaast zijn er aanbieders actief die nieuwe telefoons rechtstreeks met een Lebara-aansluiting verkopen. De tarieven van Lebara gelden over het algemeen als zeer concurrerend.

Lebara abonnementen

Het aanbod van Lebara-abonnementen is hetzelfde als het simonly-aanbod. Het enige verschil is dat je bij sim only geen mobiele telefoon krijgt. Lebara biedt abonnementen aan met 2 verschillende looptijden: 24 maanden en 1 maand. Het maandelijks opzegbare abonnement is flexibeler, terwijl die van 24 maanden op den duur meer korting geeft. Zo betaal je de eerste 6 maanden maar 50% van de prijs.

Lebara bundels

Een Lebara-aansluiting is verkrijgbaar met 2 soorten aan belbundels; 150 minuten en onbeperkt. Het aantal sms'jes is gelijk aan het aantal belminuten; dus 150 sms'jes of onbeperkt. Voor data is er meer keuze; 1, 2, 5, 7 of 10GB. De downloadsnelheid hiervan bedraagt 75Mbit/s (4G). Voor een kleine maandelijkse toeslag is het mogelijk dit te verdubbelen naar 150 Mbit/s (4G Extra Snel). Momenteel biedt Lebara nog geen 5G aan.

Internationaal bellen

Lebara wordt vaak gebruikt door mensen met familie in het buitenland, en niet zonder reden. Lebara biedt namelijk een optie aan om onbeperkt naar 44 verschillende landen te bellen en sms'en. Voor veel Europese landen geldt dat dit ook mobiele nummers mogen zijn, bij sommige andere landen geldt dit alleen voor de vaste lijn. Denk dan aan Turkije en Marokko.

Ga terug naar alle abonnementen