Mobiele abonnementen zoeken


Mobiel abonnement nodig? Bekijk en vergelijk hier telefoonabonnementen van alle Nederlandse providers. Meer willen weten van een telecomabonnement en prijzen vergelijken? Dan is dit handig overzicht met alle telecomaanbieders het startpunt van je zoektocht.

Kies de provider waarvan je abonnementen wilt bekijken:

50plusmobiel Ben Budget Mobiel hollandsnieuwe KPN Lebara Odido Simpel Simyo Vodafone Youfone

Geen nieuwe mobiel erbij?

Tevreden met je huidige mobiel? Overweeg dan een simonly abonnement. Dat is een abonnement zonder mobiele telefoon. Dat scheelt in de kosten.

Wel een nieuwe mobiel nodig?

Wel een nieuwe mobiel nodig maar weet je nog niet welke? Zoek hem dan eerst uit in ons telefoonoverzicht of vind hem in de keuzehulp. Weet je al wel welke telefoon je wilt tik dan de naam ervan in bovenin het zoekveld. Eenmaal op de gewenste telefoonpagina kun je altijd nog kiezen welk abonnement je wilt dat het beste bij je past.

Wil je niet de volle mep betalen dan kun je ook een refurbished telefoon overwegen. Dat is niet een nieuwe telefoon, maar wel één die nagekeken is en eventueel voorzien is van een nieuwe batterij. Een refurbished telefoon komt zonder telefoonabonnement. Wil je er wel een abonnement bij? Schaf dan apart er ook nog een simonly abonnement bij aan.

Wat is een mobiel abonnement?

Welke abonnementen zijn er allemaal?

Wat is het beste telefoonabonnement?

De vraag "wat is het beste abonnement" is net zoiets als een schilder vragen wat de beste kleur is. Het antwoord is op beide vragen; het hangt er vanaf. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Welke eisen heb je? Welke ervaringen heb je met bepaalde aanbieders. En wat wil je maximaal uitgeven? Om hier zo goed mogelijk antwoord op te krijgen kun je jezelf het volgende afvragen:

  • Hoeveel belminuten heb ik nodig?
    Pak je factuur van de afgelopen 3 maanden erbij en neem daarvan het gemiddelde aantal belminuten.

  • Hoeveel GB aan data heb ik nodig?
    Kijk ook hiervoor naar je vorige factuur. Heb je die nog niet? Dan kun je het volgende lijstje gebruiken om een schatting te maken: