Plaatjes Motorola One Hyper met pop-up camera verschenen


Later vandaag kondigt Lenovo de Motorola One Hyper aan. Een telefoon met nagenoeg randloos scherm en een pop-up selfiecamera. Beelden daarvan zijn nu echter al te bekijken.

En dat allemaal dankzij WinFuture die vrijwel alle officiële persafbeeldingen gepubliceerd heeft. Waarvoor dank. Trouwe lezers herkennen er het Motorola-toestel in dat begin oktober opdook. Toen was z'n naam nog onbekend; inmiddels noemen we hem de Motorola One Hyper.

Motorola One Hyper

Het mid-range toestel oogt sterk op recente One-modellen zoals de Macro, Zoom en Action. Vrij rechthoekig dus met dunne schermranden en een bescheiden kin. De bron meldt dat het scherm 6,39 inch groot is en een Full HD+ resolutie doet. Inkepingen of schermgaten zitten er niet in want de selfiecamera rust bovenop in de behuizing.

Keurige mid-ranger

Vermoedelijk gaat het om een enkele 32 megapixel selfiecamera. Achterop vinden we een dubbele camera waarvan tenminste één sensor 64 megapixel groot is. De maximale opening van het diafragma is met f/1.8 netjes maar niet spectaculair. Dat de One Hyper een mid-range toestel belooft te worden blijkt wel uit de processorkeuze; een Snapdragon 675 met 4 GB aan werkgeheugen. Met een verwachte batterijcapaciteit van 3600 mAh lijkt een lange accuduur gegarandeerd. Het wachten is nu nog op de verkoopprijs en de exacte verkoopdatum. Hopelijk later vandaag meer daarover.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel