Render van Samsung Galaxy S20+ toont forse cameramodule


Na het verschijnen van CAD-renders van de Samsung Galaxy S20 en S11e is het vandaag de beurt aan de S20+. De gelijkenissen zijn groot op één groot verschil na. Letterlijk want Samsung lijkt wat te overdrijven met het formaat van het camera-eiland achterop.

De Samsung Galaxy S20+ lijkt achterop 5 camera's te krijgen, net als bij de reguliere S20. En toch is de module waarin dit alles geplaatst is vele malen groter. Het neemt bijna een kwart van de achterzijde in beslag. Toch hoeven we ons volgens Twitteraar @UniverseIce geen zorgen te maken; het uiteindelijke ontwerp wijkt af en zal mooier zijn dan wat hier getoond is.

Samsung Galaxy S20+ CAD render

Bovenstaande afbeelding komt uit de koker van @onleaks en verscheen op de website van CashKaro.com. Het toestel belooft een 6,9 inch groot Dynamic AMOLED-scherm te krijgen met gecentreerde punch-hole voor een enkele selfiecamera. Op de S10+ zaten daar nog twee. Toch gaat de meeste aandacht uit naar de achterzijde. Dat cameraeiland is gigantisch en bovendien zitten de verschillende camerasensoren kris kras in plaats van netjes uitgelijnd.

Slag om de arm

We houden nog even een slag om de arm of we hier naar de definitieve afbeeldingen kijken. Het werk van @onleaks heeft het wel vaak bij het juiste einde maar ook de reputatie van @UniverseIce is hoog en dus raden we je aan dit nog even met een korreltje zout te nemen.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S20+ 4G verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel