LG V10 met tweede scherm begin januari 2016 naar Nederland


LG heeft vandaag bekend gemaakt dat de V10 met z'n secundaire scherm vanaf 1 januari 2016 verkrijgbaar is in Nederland. Het opmerkelijke toestel zal exclusief bij Coolblue verkrijgbaar zijn. Inschrijven kan vanaf vandaag.

LG kondigde de V10 in oktober aan en het toestel viel dankzij z'n secundaire notificatiescherm meteen op. Maar de LG V10 bevat meer noviteiten die noemenswaardig zijn. Wat te denken van een 5 megapixel Dual Front Camera aan de voorzijde voor extra brede selfies en de Manual Video Modus waarbij je nog meer mogelijkheden krijgt tijdens het schieten van filmpjes. Ook de Dura Guard-behuizing is het vermelden waard. Door het toepassen van roestvrij staal en duurzame siliconen ontstaat een bijzonder stevig geheel.

LG V10 voor- en achterkant
De LG V10 is de eerste in de V-serie

De LG V10 is geen kleine telefoon. Het hoofdscherm meet 5,7 inch en dan zit daarboven ook nog eens een 2,1 inch tweede scherm. Die laatste kan altijd aan staan en geeft bijvoorbeeld notificaties en de tijd. Ook aan het geluid is gedacht dankzij een 32-bit Hi-Fi DAC door ESS Technology. Muziek klinkt hierdoor kristalhelder. Net als bij de G4 zitten bij de V10 de bedieningsknoppen aan de achterkant. Dat is trouwens niet het enige wat dit toestel leent van z'n kleine broertje, het toestel kent nagenoeg dezelfde camera-eigenschappen als de LG G4. De LG V10 zal vanaf 1 januari 2016 verkrijgbaar zijn in de kleur Space Black voor een adviesprijs van 699 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel