BlackBerry Priv in exclusieve 24k gouden uitvoering verkrijgbaar


Altijd al een BlackBerry-telefoon willen hebben van 24 karaat goud? De Priv was dankzij z'n uitschuifbare toetsenbord al een bijzondere verschijning maar deze gouden uitvoering van Karalux maakt hem extra bijzonder. En ook extra duur trouwens.

Het is het Vietnamese bedrijf Karalux dat de speciale uitvoering van de BlackBerry Priv op de markt brengt. Erg opzichtig vinden we het toestel niet eens, ondanks dat er 24 karaat goud in is verwerkt. De vraagprijs bedraagt 1.500 dollar, omgerekend is dat 1.420 euro. Dat valt best mee, voor als je bedenkt dat de reguliere Priv hier op moment van schrijven 777 euro kost.

BlackBerry Priv 24 karat gold

Karalux schijnt een voorliefde te hebben voor BlackBerry-telefoons. Eerder al legden ze de PassportPassport Silver Edition en Q10 in met 24 karaat goud. Vroeger kwam het wel vaker voor speciale bedrijven telefoons in exclusieve gouden uitvoeringen uitgaven. Inmiddels is een goudkleurige uitvoering vaak een standaard kleuruitvoering. Je hoeft dan niet meer diep in de buidel te tasten om op te vallen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel