Onbekend Samsung-device duikt op in benchmark; mogelijk Galaxy S5


Er is een nog onbekend Samsung-apparaat opgedoken in GFXBench dat om aandacht vraagt. Het apparaat met een 2K display en 2,5 GHz Snapdragon 800 draait Android KitKat. Hebben we hier met de Galaxy S5 te maken?

Misschien, al is het natuurlijk ook goed mogelijk dat de SM-G900S iets heel anders is. Misschien zelfs helemaal geen telefoon, al doet het typenummer iets anders vermoeden. Toeval wil wel dat van de Galaxy S5 verwacht wordt dat hij over soortgelijke eigenschappen beschikt.

GFXBenchmark Samsung SM-G900S

We hebben het dan over een 2K display met een resolutie van 2.560 x 1.440 pixels. Samsung heeft een traditie hoog te houden om haar 'S' vlaggenschip met een OLED display uit te rusten. Met de Galaxy S4 gingen ze voor het eerst door de Full HD-grens heen. Iets wat we veel moeite heeft gekost. Het ligt daarom niet erg voor de hand dat ze nu direct doorstomen naar 2K. Samsung wil mogelijk een eigen 64-bit processor gebruiken. Om aan de grote vraag te voldoen zal het terugvallen op Qualcomm, mogelijk de Snapdragon 800. Deze processor wordt echter al op grote schaal toegepast in de huidige generatie vlaggenschepen. Er is zelfs een versie van de Galaxy S4 mee uitgerust. Wil Samsung een voordeel op de concurrentie hebben dan zal het met iets beters moeten komen. Misschien dus toch die metalen behuizing?

Bron: GFXBench.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Blue
€ 499,03 € 499,03   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel