Acer Liquid Jade S is Acer’s eerste 64-bits smartphone


Sinds deze week heeft ook Acer z'n eigen 64-bits telefoon in het assortiment. De Liquid Jade S is een remake van de bestaande Liquid Jade maar dan met een 64-bits MediaTek MT6752M-processor.

Om even je geheugen op te frissen; de Liquid Jade is een premium uitziende smartphone van Acer met redelijke specificaties zoals een 5 inch scherm, een 13 megapixel camera, 4G-ondersteuning en een nette quadcore-processor. Het enige minpuntje wat we zouden kunnen bedenken is de relatief lage HD-resolutie. Maar dat wordt weer ruimschoots goed gemaakt door z'n prijskaartje van rond de 220 euro.

Acer Liquid Jade S
De Acer Liquid Jade S met 64-bits processor

Ook bij deze nieuwe Acer Liquid Jade S treffen we hetzelfde HD-scherm aan en vermoedelijk hetzelfde lage prijskaartje. Nieuw is naast de 64-bits processor de selfiecamera van maar liefst 5 megapixel groot. De oorspronkelijk Liquid Jade legde selfies nog vast in een maximale resolutie van 2 megapixel. Tot slot is ook de batterij gegroeid; van 2.100 naar 2.300 mAh. Acer brengt de Liquid Jade S eerst uit in Taiwan en later volgt ook India. Onduidelijk is of het toestel ook naar Europa of Nederland komt.


Prijsvergelijker Acer Liquid Jade S

Toon alle aanbiedingen van de Acer Liquid Jade S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel