Bewegende beelden PSP-telefoon?


Er zijn beelden opgedoken van een mysterieus toestel waarop Android Gingerbread lijkt te draaien. De slider gaat helaas niet open, maar aan de randen is af te leiden dat het zou kunnen gaan om de PlayStation-telefoon die eerder op foto's opdook.

Geruchten over een SonyEricsson PlayStation telefoon doen al sinds 2007 de rondte. Onlangs piekten deze speculaties met foto's van een telefoon waar een typische PlayStation gamecontroller onderuit schuift. Deze geruchten werden bevestigd door een uitnodiging aan Franse journalisten waarin de kenmerkende PlayStation knoppen werden aangevuld met een telefoonicoon. Vandaag doken er trillende beelden op van iemand die met een telefoon aan het spelen is die op Android Gingerbread lijkt te draaien. Aan de vormen valt vaag af te leiden dat het om de PlayStation-telefoon gaat met de codenaam Z1.

Slechte Beelden

De kwaliteit van de video is helaas erbarmelijk maar met een beetje goede wil valt er inderdaad enige gelijkenis met de foto's te ontdekken. Jammer genoeg gaat de slider niet open, dus de PSP-telefoon blijft voorlopig nog in nevelen gehuld.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws