LG B laat zijn slanke gezicht zien

· 1 reactie


LG heeft een nieuwe mobiel gemaakt en flink op dieet gezet. Resultaat is de LG B; een superslanke smartphone met indrukwekkend beeldscherm.

Het beeldscherm zou naar verluidt namelijk het Retina-scherm van de iPhone 4 (links) en het Super-AMOLED-scherm van de Galaxy S (rechts) achter zich laten qua helderheid. Bewijs wordt geleverd in de vorm van een afbeelding, dat natuurlijk eenvoudig te manipuleren is. Maar laten we de 'B' voorlopig het voordeel van de twijfel gunnen.

LG B display compared to iPhone and Galaxy S
iPhone-scherm van 500 cd/m2 brightness, LG B met 700 en Galaxy S met 'slechts' 300

LG maakt overigens gebruik van een IPS LCD-display van 4 inch groot. Saillant detail, LG maakt ook voor Apple de IPS beeldschermen voor de iPhone 4. Naast bright is de LG B ook dun. Erg dun. Haast ongezond dun. Houden we hem naast een iPhone, die met zijn 9,3 millimeter al behoorlijk dun is, dan is de B weer een slag dunner.

LG B next to iPhone is thin
Dun is weer in de mode

Laten we hopen dat LG de B ook met een Tegra 2-processor uitrust, dan hebben ze een duidelijke winnaar in handen. Lang hoeven we overigens niet te wachten op een officiele aankondiging. LG liet zelf al doorschemeren dat het toestel al op de CES te zien zal zijn. Dit event vindt vanaf 6 januari plaats in Las Vegas waar NieuweMobiel.NL uiteraard uitvoerig verslag van zal doen.

Bron: Phandroid.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel