Huawei Ideos S7 krijgt capacitief-broertje


Huawei kennen we vooral als Chinese fabrikant van diverse telecom-electronica waaronder mobiele telefoons. Echter ook de Chinezen ruiken het grote geld in de vrij nieuwe tabletmarkt en komt daarom binnenkort met een opvolger voor de S7.

En dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg. The more, the merrier. De Huawei Ideos S7 'was' een 7-inch Android-tablet met Snapdragon-processor. Enig nadeel? Z'n resistieve touchscreen. Hoogtijd dus voor een variant mét capacitief touchscreen! En die lijkt er te komen getuige dit filmpje.

En je hoeft geen Russisch te verstaan om te zien dat we hier te maken hebben met een capacitief touchscreen. De multitouch-gestures werken namelijk vloeiend en moeiteloos. En zo zien we het graag.

S7-look-a-like

Het apparaat lijkt verder vooral op z'n resistieve-broertje. Zo lijken vrijwel alle knoppen hetzelfde, alsmede het besturingssysteem. Ook de kickstand lijkt nog steeds aanwezig te zijn. Wat echter nog niet bekend is, is wanneer dit apparaat op de markt komt en tegen welk bedrag.

Bron: Mforum.ru



Praat mee over dit artikel