Samsung Galaxy Alpha krijgt gelimiteerde lederen uitvoering


Samsung gaat in Frankrijk op zeer beperkte schaal een luxe uitvoering van de Galaxy Alpha uitbrengen. Hiervoor werkt het samen met ontwerpers Free Lance en Jean-Baptiste Rautureau. Van de vier verschillende uitvoeringen worden er slechts 100 gemaakt.

Er zijn twee speciaal voor mannen in de kleuren donkergrijs en bruin. En er zijn twee speciaal voor de dames in groenblauw en burgandy-rood. Free Lance heeft de laatste twee gemaakt en de uitvoeringen voor de mannen zijn afkomstig van Jean-Baptiste Rautureau. Samsung maakt van ieder model slechts 100 exemplaren waarmee deze Galaxy Alpha uitvoeringen gegarandeerd exclusief blijven.

Samsung Galaxy Alpha limited editions

De Samsung Galaxy Alpha is aangekondigd is de kleuren Sleek Silver, Dazzling White, Charcoal Black, Frosted Gold en Scuba Blue waarvan ook alle vijf inmiddels verkrijgbaar zijn. Meestal presenteert Samsung na verloop van tijd nieuwe kleuruitvoeringen om de afnemende verkoopaantallen te stuwen. Voor de nog relatief nieuwe Alpha is dat niet nodig. Al was het maar omdat het de eerste Galaxy van Samsung is met een metalen behuizing.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Alpha
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 411,85 € 411,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Alpha


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel