Firmware Update Friday - Week 51 2012

· 3 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 5 en de Samsung Galaxy S III.

Apple iPhone 5 - iOS 6.0.2

De eerste update deze week is voor de Apple iPhone 5. Deze bugfix verhelpt een WiFi-probleem waar sommige gebruikers last van hadden. De update is niet van toepassing voor andere iPhones, behalve dan de iPhone 5 en de nieuwe iPad mini. De update kan rechtstreeks via je iPhone binnen gehaald worden. Via iTunes kan natuurlijk ook.

Samsung Galaxy S III - Premium Suite

Dan ook nog een bijzondere update voor de Galaxy S III die Samsung momenteel binnen Europa aan het uitrollen is. We hebben weliswaar nog geen meldingen binnen van Nederlandse gebruikers, maar dat laat hopelijk niet lang op zich wachten. De Android-versie blijft weliswaar op 4.1.2 Jelly Bean steken, de update is zeker de moeite waard. Deze Premium Suite brengt extra functionaliteit, onder andere enkele die eerder nog exclusief voor de Galaxy Note bedoeld waren. Samsung legt de extra functies uit in een tweetal YouTube-filmpjes.

Samsung rolt de update geleidelijk uit over verschillende landen. Het kan dus zo zijn dat Nederlandse modellen later aan de beurt zijn. Even geduld dus maar dan weet je alvast wat je te wachten staat.


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel