Samsung Galaxy Grand met groot scherm onthuld

· 1 reactie


Een goedkopere Samsung Galaxy Note, zo kunnen we deze nieuw aangekondigde Samsung Galaxy Grand het best omschrijven. Er is weliswaar geen S-Pen functionaliteit, maar je krijgt wel een groot 5 inch scherm en Jelly Bean tot je beschikking.

Niet alleen leent de Galaxy Grand veel uiterlijke eigenschappen van de Galaxy Note, ook zijn er functies van de Galaxy S3 terug te vinden. Zo is daar de Direct Call functie die door het toestel naar je oor te brengen direct de persoon belt die je op dat moment aan het bekijken bent. Maar ook de Smart Alert, Popup Video, S Voice en AllShare Play functies zijn aanwezig.

Samsung Galaxy Grand
De Samsung Galaxy Grand

Daarnaast is er een 1,2 GHz dualcore processor die alles een beetje vlot moet laten verlopen. De cameraresolutie komt uit op 8 megapixel en beschikt over de zero-shutter functie. Direct foto's schieten dus zonder wachten. Het enige wat flink tegenvalt aan de Samsung Galaxy Grand is misschien nog wel de schermresolutie; 800 bij 480 pixels. Op een scherm van 5 inch groot levert dit niet de beste kwaliteit op.

Naast de reguliere Galaxy Grand GT-i9080 levert Samsung ook een dualsim-variant in de vorm van de i9082. Het is nog maar de vraag of beide hier beschikbaar komen. Samsung heeft daar, net als over de prijs, nog niets gezegd.

Via: Samsung Tomorrow


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel