Virtueel toetsenbord webOS simpel te activeren

· 1 reactie


Huidige webOS-telefoons hebben niet echt de behoefte aan een virtueel toetsenbord. Ze zijn namelijk uitgerust met een hardwarematig toetsenbord. Toch kun je hem activeren op je webOS 2.0-telefoon. Waarom? Om nieuwe modellen te ondersteunen.

Modellen waar bijvoorbeeld geen hardwarematig volledig toetsenbord aanwezig zijn. Of natuurlijk een tablet. Maar omdat zien geloven is, hieronder een filmpje waarin gedemonstreerd wordt hoe je dit realiseert.

Echt lekker lijkt het allemaal niet te werken, maar de in het filmpje gebruike Pre 2 beschikt ook niet over een groot scherm. De bron weet ons verder te melden dat Palm ervoor gekozen heeft om de "Quick Wave" te vervangen door het virtuele toetsenbord. Oude Palm-rotten zullen dit waarschijnlijk vervelend vinden, maar het komt de gebruiksvriendelijkheid wel ten goede.

Nieuwe producten

Het gonst in de tussentijd van de geruchten over nieuwe webOS-producten. Zo zou HP/Palm al een zeer grote order hebben geplaatst bij een hardware-fabrikant. Bevestigd is dit echter allemaal niet, dus we zullen nog even geduld moeten hebben voordat we nieuwe webOS-producten zullen zien.

Bron: Precentral.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel