Vier nieuwe Palm-toestellen op komst

· 1 reactie


De Linux-experts van webOS Internals hebben de tijd genomen om de code van webOS 2.0 door te spitten. Ze troffen daarbij een duidelijke aanwijzing aan dat er meer toestellen met webOS op komst zijn.

In de broncode waren vier namen van tot nu toe onbekend producten van HP/Palm te vinden: Broadway, Windsor, Mantaray en Stingray. Dat geeft hoop op meer mobiele apparaten van HP/Palm, hoewel we verder nog niets over de apparaten weten.

Meer webOS

De komst van meer mobiele telefoons en tablets van HP/Palm is goed nieuws voor liefhebbers van webOS. Het ligt in de lijn der verwachting dat HP/Palm met toestellen in verschillende formaten komt. De keus is op dit moment beperkt. Je kunt kiezen voor ene portrait-slider, de Pre 2, of een candybar, de Pixi. Met een landscape-slider en een telefoon zonder fysiek toetsenbord wordt het bereik van webOS alleen maar groter.

201010 new devices

Zelfde toestellen als op de foto?

Het is goed mogelijk dat achter de uitgelekte namen toestellen schuilgaan die sterk lijken op bovenstaande afbeelding, die het resultaat is van een mock-up wedstrijd. Wij wachten meer nieuws met spanning af, en zullen je op de hoogte stellen zodra er meer nieuws is.

Bron: Logs.nslu2-linux.org


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel