Mid-range HTC Desire 620 ook naar Nederland


HTC gaat de onlangs in Azië aangekondigde Desire 620 ook in Nederland uitbrengen. Het in twee kleuraccenten uitgevoerde toestel moet de HTC Desire 610 opvolgen en beschikt over een prima camera aan de achterzijde én aan de voorzijde.

Je lijkt er tegenwoordig niet meer bij te horen als je telefoon geen camera aan de voorzijde heeft van minder dan 5 megapixel. De Desire 620 komt hiermee tegemoet aan de selfie-generatie die zichzelf in extreem hoge resolutie wil vastleggen. De camera aan de achterzijde telt overigens 8 megapixel. Beiden beschikken over autofocus zodat ze in vrijwel alle situaties prima kunnen scherpstellen.

HTC Desire 620 front and back
De voor 4G geschikte Desire 620

De HTC Desire 620 is verder een prima mid-range telefoon met een redelijk groot 5 inch HD-scherm, een 64-bits Snapdragon 410 op 1,2 GHz en een nette 2.100 mAh grote batterij. Verder treffen we er de voor HTC kenmerkende eigenschappen aan zoals stereo BoomSound en HTC Sense 6 met BlinkFeed. Interessant is dat de Desire 620 geschikt is voor 4G tot maximaal 150 Mbit/s. Verwacht de HTC Desire 620 in mat grijs met lichtgrijze accenten medio januari in de winkel tegen een adviesprijs van 249 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel