HTC kondigt mid-range Desire 620 aan voor Azië


Hij werd nog niet lang geleden gespot; de Desire 620. HTC heeft de mid-ranger inmiddels officieel aangekondigd, maar dan wel voor Azië. Daar werden er meteen twee varianten aangekondigd; eentje met een Qualcomm- en eentje met een MediaTek-processor.

En zo heeft HTC weer een tweetal Desire-telefoons erbij. De Desire 620 en Desire 620G waarvan de laatste een met een MediaTek MT6592 terwijl die andere een Snapdragon 410 van Qualcomm meekrijgt. Los van het verschil in processor is de HTC Desire 620 een redelijk 'gewone' 5 inch grote telefoon met HD-resolutie, een 8 megapixel camera en 5 megapixel selfiecamera.

HTC Desire 620

Beide modellen zijn geschikt voor twee simkaarten en hebben een batterij van 2.100 mAh groot. Geen spannende eigenschappen dus maar ook weer niet heel beroerd. Opvallend is wel het verschil in prijs tussen beide modellen. Kost de versie met MediaTek-processor ongeveer 160 dollar, voor de Qualcomm-variant moet 225 dollar worden neergelegd. Dat geeft maar eens aan hoeveel prijsverschil er in een processor kan zitten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel