Screenshots BlackBerry 10 komen boven


We weten al grotendeels hoe het nieuwe BlackBerry 10 eruit komt te zien. Toch heeft RIM nog enkele verrassingen in petto voor het grote persevent van 30 januari. Op deze datum worden namelijk de eerste BB10-telefoons verwacht.

De screenshots laten naast het bekende uiterlijk ook enkele apps zien die misschien standaard meegeleverd worden, of later gedownload kunnen worden. Waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn en Foursquare. Eerder ging al het gerucht dat BlackBerry 10 verregaande integratie heeft met Evernote. Al komt die niet terug op de screenshots.

BlackBerry 10 screenshots
Direct al een app voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Foursquare

Wat opvalt is dat de Facebook, Twitter en Foursquare app erg lijken op die onder iOS. Daarnaast krijgen we een goed beeld van het notificatie-gedeelte en de connectivity-settings.

BlackBerry 10 screenshots

RIM heeft tevens vandaag de uitnodigingen verstuurd voor 30 januari 2013 waar naast BlackBerry 10 ook de eerste telefoons worden aangekondigd. Eén daarvan is de L-serie die eerder al veelvuldig uitlekte. Of RIM daar ook een variant met fysiek toetsenbord aankondigt is nog de grote verrassing.

Via: Crackberry.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel