Gelukkig nieuwjaar!


De redactie van NieuweMobiel.NL wenst je een gelukkig en gezond 2011. We zien uit naar een bijzonder jaar met veel innovatie op het gebied van mobiele telefoons en tablets.

Ook in 2011 ben jij bij ons aan het goede adres voor het laatste nieuws over mobiele telefoons. Op onze zustersite NieuweTablet.NL kun je net als in 2010 terecht voor de laatste gebeurtenissen op het gebied van tablets. NieuweSimOnly.NL blijft het adres om sim-only-abonnementen te vergelijken.

Jouw wensen

Wij zetten ons in het nieuwe jaar in om de beste vergelijkingssite voor mobiele telefoons te blijven. We houden ook in 2011 onze database met toestellen up to date, om je zo de mogelijkheid te bieden te kiezen voor het toestel dat het best bij jouw wensen past. Nog geen kennis gemaakt met ons uitgebreide zoekscherm? Bezoek 'm nu, om je volgende toestel uit te zoeken.

Aan het eind van ons jaaroverzicht lees je wat wij dit jaar verwachten. Het belooft een bijzonder jaar te worden! Hou je goede voornemens vol, dan zorgen wij dat ondertussen op de hoogte blijft alles wat rond mobiele telefonie gebeurt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel