Sony Xperia Z Yuga al tijdens CES 2013 aangekondigd?

· 5 reacties


Het nieuwe vlaggenschip van Sony, de Xperia Z aka Yuga, zal mogelijk al komende CES aangekondigd worden. Over een kleine paar weken dus.

CES is een Amerikaanse elektronicabeurs dat jaarlijks in Las Vegas plaatsvindt. Naar verluidt wil Sony dat moment aangrijpen om haar nieuwe vlaggenschip te presenteren waar we hier al zoveel over gelezen hebben; de Yuga. Of, zoals hij tegen die tijd zal heten, de Xperia Z. Dat denkt althans ePrice te weten.

Sony Xperia Z Yuga

De Xperia Z/Yuga is een 5 inch Full HD-telefoon van Sony met 1,5 GHz quadcore processor en 12 megapixel camera. Bovendien is de ‘Z’ water- en stofbestendig. Geruchten spreken ook dat het toestel al vlak na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn. Wij moeten het nog zien, maar dat vooruitzicht lijkt ons wel wat.

Xperia X?

Naast de Xperia Z is er ook een gerucht over de Xperia X. Het zou hier naar verluidt gaan om het toestel dat we hier voorheen Odin hebben genoemd en codenaam C650X heeft. Beide modellen lijken qua specificaties verdacht veel op elkaar. Zo verdacht haast dat het ook zou kunnen dat het dezelfde telefoons zijn, maar bedoeld voor verschillende markten. We wachten af en als alles klopt duurt dat niet lang meer.

Bron: ePprice


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel