Is de Sony C6603 Yuga het nieuwe vlaggenschip?

· 3 reacties


Sony lijkt voor komend jaar een nieuwe supersmartphone klaar te stomen in de vorm van de C6603 Yuga. Die laatste namen mag je vergeten, want het toestel krijgt vast een makkelijker te onthouden naam. Onthoudt wel deze uitgelekte plaatjes.

Want deze gaan we zeker nog vaker zien. Sony lijkt ook voor deze Yuga een erg strak en zwart ontwerp in gedachten te hebben. Het toestel lijkt niet alleen erg dun, de zilveren knop aan de zijkant valt vooral erg op.

Sony C6603 yuga angleSony C6603 yuga side button

We houden nog even een slag om de arm want fake foto's van zogenaamde Sony-telefoons duiken tegenwoordig opvallend vaak op. Als de bron het echter aan het juiste eind heeft dan hebben we het over een zeer interessant toestel. Denk bijvoorbeeld aan een 5 inch 1080p scherm, een 12 megapixel Exmor-sensor, 1.5 GHz quadcore en 2 GB aan RAM-geheugen. Uiteraard draait deze supersmartphone onder Android en wel versie Jelly Bean. Het gaat hier om versie 4.1.1. en niet het nieuwere 4.2, maar dat kan altijd nog veranderen. Opvallend is dat Sony kiest voor de virtuele on-screen knoppen. Misschien wel verstandig als je scherm 5 inch meet.

Bron: Android-schweiz.chPraat mee over dit artikel