Xiaomi Mi A1 tijdelijk in speciale rode uitvoering verkrijgbaar


Xiaomi heeft een vierde kleur voor de Mi A1 aangekondigd. Naast de bestaande Gold, Black en Rose Gold komt er tijdelijk een Special Edition Red. Het nieuwe kleurtje lijkt speciaal bedoeld voor de feestdagen en is slechts een bepaalde tijd beschikbaar.

De rode uitvoering van de A1 dook op in een Nederlandse webshop en staat inmiddels ook op Xiaomi's eigen website. Het model is in Nederland pas eind december, begin januari verkrijgbaar. De specificaties van de rode uitvoering verschillen niet met de andere uitvoeringen. Het gaat dus nog steeds om een Android One-model met dubbele 12 megapixel camera en groot 5,5 inch scherm.

Xiaomi Mi A1 Special Edition Red

Enige tijd geleden hebben wij de Xiaomi Mi A1 gereviewed en kwamen tot de conclusie dat het toestel een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding kent. Bovendien ben je vanwege het Android One-programma gegarandeerd op regelmatige updates. Hoe lang Xiaomi voornemens is de rode uitvoering te verkopen is onbekend dus het kan raadzaam zijn bij interesse snel te handelen. Kijk voor alle aanbiedingen op de Xiaomi Mi A1 pagina voor actuele prijzen een bijpassend aanbod. Voor mensen die al in het bezit zijn van het toestel en zich afvragen waar de update naar Android 8.0 Oreo blijft: Xiaomi heeft inmiddels een beta vrijgegeven. Je moet je hiervoor wel eerst actief aanmelden. Eerder beloofde Xiaomi de update naar Oreo voor het eind van 2017 uit te brengen.


Prijsvergelijker Xiaomi Mi A1
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Gold Refurbished
€ 144,99 € 144,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Xiaomi Mi A1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel