LG Star vergeleken met Samsung Galaxy S en iPhone

· 1 reactie


We schreven eerder al over de LG Star, de nieuwe Android-topper van LG. Een licht gewijzigde versie van dit toestel is in een video vergeleken met de Samsung Galaxy S. Volgens bronnen heet het toestel op de beelden Optimus 2X.

Met de naamgeving van het toestel wil LG duidelijk maken dat het hier om een toestel met een dualcore-processor gaat. Het zou goed kunnen dat de LG Star hernoemd wordt naar Optimus 2X. Hoe dan ook, de telefoon in de video verschilt hardwarematig nauwelijks van het nieuwe Android-topmodel van het Koreaanse merk. We hebben drie video's van de Optimus 2X/Star voor je. De eerste geeft een vergelijking met de Samsung Galaxy S, de tweede een vergelijking waarin ook de iPhone 4. In het laatste filmpje zie je de HDMI-mogelijkheden van het toestel in actie.

Minder high-tech

De video maakt ons nog enthousiaster dan we al waren over dit nieuwe toestel. De huidige generatie smartphones lijkt tegenover dit toestel ineens een stuk minder high-tech. We verwachten het toestel in februari zelf in onze handen te kunnen houden, op het Mobile World Congress in Barcelona. Tot die tijd blijven we ons vergapen aan de prestaties van dit toestel in filmpjes zoals deze.

Bron: Mobileburn.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel