LG Star is een krachtpatser op Android

· 4 reacties


De LG Star is een smartphone uit de volgende generatie. Met een razendsnelle Nvidia Tegra 2 processor zou de telefoon beter moeten presteren dan de huidige topmodellen. Engadget mocht alvast met het toestel spelen.

De reviewers zijn onder de indruk van de prestaties van het toestel, dat ze kregen van een anonieme bron. Dat het niet de bedoeling was dat het Android-toestel in handen viel van journalisten is duidelijk: op veel punten is het toestel nog niet af. Zo heeft de Star geen lock-screen. Het weerhield de reviewers van Engadget er niet van om de bekende Quadrant-test los te laten op het toestel. De score van de LG Star liegt er niet om. Met meer dan 2000 punten is het toestel veel sneller dan de smartphones die nu op de markt zijn.

Lg star preview


Scherm

Op het testtoestel dat de reviewers van Engagdet in handen hadden was helaas geen AMOLED-scherm geplaatst. Een kleine teleurstelling, maar het scherm is volgens Engadget desondanks erg helder. Het gaat hier om een exemplaar van 4 inch met een resolutie van 800x480 pixels. Wie dat met eigen ogen wil zien, moet helaas nog even wachten. De LG Star wordt in de loop van 2011 verwacht. Het is nog onduidelijk waar het toestel precies op de markt komt.

Bron: Engadget


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel